Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nagyon sokáig nem volt senkijük zéró tapasztalattal, milyen volt miután mégis összejött egy barátnő? Minden megváltozott?
Basszus mindenki félre érti....
semmi bajom az életemmel azon kívül, hogy nincs barátnőm,
az cseszi el a miden napjaimat mikor rám rám tör egy magányos vagy kanos periódus.... s állandóan ezen kattog az agyam....
akkor se voltam se szétszórt, se rosszkedvű, és az életemet se gondoltam értelmetlennek míg nem volt semmim.
ami változott, mikor lett bnőm..
az első hónapok jók voltak, aztán jött a "nincs probléma, hát gyártsunk egyet valamiből" periódus a nőnél, aztán a "semmit se csinálsz meló után" periódus, aztán a "nem megyünk sehova" periódus. Természetesen mindezt nekem kellett volna finanszírozni, mert ő még "tanul" így nem ér rá dolgozni.
Aztán egy szép napon meguntam, hogy minden este valami rinyálásra térek haza, fáradtan nekem ehhez nincs erőm se lelkiállapotom és megmondtam neki, hogy költözzön haza az anyjához!
Azóta nyugalom, rend és békesség uralkodik az életemben. És ezt még 1x senki más miatt nem vagyok hajlandó feladni!
Szerintem van olyan is aki nem rinyál épp mindenen. De pl. a volt lakótársam csaja ezt tette naponta többször, ahányszor telefonon beszélt az állandóan panaszkodott valakire. A hanglejtése szerintem már rinyálásra szakosodott. Ilyen csajoknak én sem bírnák sokáig a párja lenni.
Azért hajtok én inkább, olyanokra akik inkább reál szakot végeztek és közelebb állnak a valósághoz mint a humán szakokat végzettek. A reál szak még nem garancia.
Ezekből is azok tetszenek akikből már az előtt sugárzik a kedvesség, szerénység mielőtt megszólalnának. Nagyon ritka az ilyen sajnos.
Nem valtozot meg semmi sem, ugyan olyan debil voltam mint elotte.
Talan ott valahol az 3-4 utan mar jo volt...
Az onbizalomra gondolok, ameddig nem volt csajom, nem voltam rosszkedvu. Nem idegeskedtem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!