Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, családra, gyerekre vágyom vele, de férfiból vagyok, hajt még a vadászösztön és később se hiszem ez csökken családos férfiak TI hogy csináljátok?
Van egy nagyon aranyos párom, akit szeretek, okos, szép. De sajnos férfiból vagyok és vadászösztön hajt. Nem csaltam még meg, de jó partinak számitok szerintem és jönnek jönnek a flörtök, a csábitgatások az ellenkező nemtől.
Férfiak akiknek van családja, komoly kapcsolata Ti hogy csináljátok ezt?
Vadászösztön szerintem mindenkibe benne van...35-36 vagyok. Akinek persze nincs lehetősége el kalandozni annak "könnyebb". Én nem akarom megbántani bnőmet, mert szeretem, de ez a fajta ösztön viszont bennem van. Teljesen kettős érzések.
lollypop: igazad van, egy két dologra rádöbbentett az írásod. Jogos.
De bocs te hány éves vagy? 93-as születésű?
mert ha 24 éves vagy akkor később még sok minden be tud ám kavarodni :)
De mindesetre köszönöm a válaszod. Segítettél valamit.
Nagyon orulok h segithettem, azzal a szandekkal irtam.
Igen, annyi idos vagyok, es tisztaban vagyok vele, hogy nem sok, hanem rengeteg minden fog bekavarni. :D Remelem veszem majd az akadalyt.
Kerdezo, buszke lehetsz magadra, hogy komolyan foglalkoztat ez a kerdes, sok ember nem dilemmazik hanem lelkiismeretfurdalas nelkul tesz rossz dolgokat. Kitartast kivanok a kovetkezo idoszakhoz.
Apukám mesélt erről. Szüleim 20 éve békében elvannak :)
Minden nap válaszd a feleséged.
Miért mondjátok, hogy undorító hozzáállás?
A kérdező éppenhogy példája annak, aki ELLENÁLL a kísértésnek!!!!
Erre ugyanúgy lehurrogjátok, mintha esze ágában se volna ellenállni.
Kérdező, én a fantáziát javaslom.
A megcsalást csak gondolatban éld át. Maszti közben.
Akár a partnereddel történő szex közben néha képzeld el, hogy mással csinálod... Nem kell tudnia, hogy mást képzelsz oda.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!