Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, családra, gyerekre vágyom vele, de
férfiból vagyok, hajt még a vadászösztön és később
se hiszem ez csökken családos férfiak TI hogy
csináljátok?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon aranyos párom, akit szeretek, okos, szép. De sajnos férfiból vagyok és vadászösztön hajt. Nem csaltam még meg, de jó partinak számitok szerintem és jönnek jönnek a flörtök, a csábitgatások az ellenkező nemtől.
Férfiak akiknek van családja, komoly kapcsolata Ti hogy csináljátok ezt?
Vadászösztön szerintem mindenkibe benne van...35-36 vagyok. Akinek persze nincs lehetősége el kalandozni annak "könnyebb". Én nem akarom megbántani bnőmet, mert szeretem, de ez a fajta ösztön viszont bennem van. Teljesen kettős érzések.
bár nő vagyok de a párom nagyon jól megfogalmazta: ha igazán szeretsz vkit és nagyon mély, őszinte kapcsolat van köztetek, akkor ez (legalábbis nála), nem merül fel, mert az a másik test lehet hogy "szebb", de mégis idegen. Nem fűz hozzá semmi ami az igazi pluszt adja. A páromnak is lett volna lehetősége megcsalni azt akivel volt, de ez egyrészt döntés kérdése másrészt ő nem tud fájdalmat okozni másoknak. Amugy nőként is értelek kérdező mert az exemet is hajtotta a vadászösztön (jónéhányszor megcsalt), aztán mikor visszaadtam akkor ki is borult mert az ilyenek azt ugye nem viselik. Mondd el neki hogy Te ilyen vagy, játssz tiszta lappal!
2017. márc. 25. 07:26
12/35 anonim válasza:
szanalmas vagy kedves kerdezo :D ne allits be minden ferfit ugyanolyannak Csak mert teged a farkad vezerel.. millio meg egy ellenpeldat tudok akiben nincs meg az altalad emlitett "vadaszoszton" vagy pedig elnyomja mert nem olyan primitiv osztonleny mint te :D es sirankozhatsz a tamado valaszok miatt de csak a sajat hibadbol fog tonkremenni az eleted ;)
2017. márc. 25. 07:32
13/35 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de talán hasznos lesz a válaszom: gondolj bele abba, mit veszíthetsz, ha engedsz a "vadászösztönnek". És ha nem vagy biztos magadban, ne tényleg ne erőltesd a család témát.
2017. márc. 25. 07:33
14/35 anonim válasza:
#12 Hazudd nyugodta hogy minket nem a fa**szunk vezérel amikor jó nőt látunk. Amelyik férfi azt mondja nem, az vagy hazudik vagy homokos.
2017. márc. 25. 07:41
15/35 anonim válasza:
Nekem nem okoz gondot a dolog. Férfi létemre szánalmas kifogásnak tartom ezt a vadászösztönös dolgot. Mi vagy te? Vagy minek érzed magad? Valamiféle kutyának? Hogy így , ennyire felül tud írni egy bizonyos ösztön (ami nem a túlélést szolgálja) bármit az életedben?!
Flörtölj. Abban nincs semmi, amíg nem léped át a határokat. Nem kell szerzetesi életet élni. De nem is kell sorra dugni a luvnyákat, főleg ha van olyan nő, akivel élsz, szeret és a jövőt tervezheted. A hül.yeség helyett, inkább becsüld meg. A kapcsolatodra koncentrálj a farkad helyett. Ennyi a titok.
2017. márc. 25. 07:44
16/35 anonim válasza:
Szerintem gondold át h neked melyik fontosabb: leéllni az életedet azzal akit elvileg szeretsz vagy végig dugni a várost. Csak abba gondolj bele h az egyéjszakás kaland nem fogja meghallgatni h milyen napod volt, nem főz neked stb. Ha a dugást választod, akkor meg legyél legalább egyenes vele és mond el neki.
2017. márc. 25. 07:51
17/35 anonim válasza:
Bocsi az offért, egy kérdés azoktól, akiket hajt a vadászösztön: hány nővel voltatok életetekben? (nem feltétlenül szám szerint) Meg volt a lehetőség, hogy "kiéljétek" magatokat ilyen téren? Vagy most jön elő, hogy kevés volt, és még izgalmakra vágytok?
2017. márc. 25. 08:31
18/35 A kérdező kommentje:
kérdésre válasz..hat nekem voltam pár nőm akivel szexeltem ..de nem annyira sok nagyon rengeteg. 30-40...
2017. márc. 25. 08:50
19/35 A kérdező kommentje:
Nehéz kérdés, de az elé a férfi elé aki annyira kategorikusan tagadja, hogy ő kontorálja magát, oda tennénk egy vékony, jó mellu modellt aki csapná neki a szelet kiváncsi vagyok mennyi birná magát türtőztetni és akkor mekkora szája lenne.
Szerintem benne a huség kérdésben az is hogy kinek mennyi lehetősége van. De természetesen fontos a kontroll is.
Igaza van annak aki azt mondja, gondoljam át mit veszithetek és nyugi én sem birnam ki ha engem megcsalnának. Ez van. Ilyenek vagyunk.
Félig ember félig állat.
2017. márc. 25. 08:56
20/35 anonim válasza:
Probald meg magad kontrollalni, mert tenyleg sokat veszithetsz. En beleestem ebbe a csapdaba, es azota szenvedes az elet. Nem tudja senki se megadni azt a szeretetet, torodest, amit elvesztettem. Semelyik mas ember. Ebbe gondolj bele, hogy ki az akivel igazan el tudnad kepzelni az eletedet, es a tobbi csaj nem fog szamitani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!