Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek baj, ha a lány hamar kimutatja a szimpátiáját felétek? (vadász ösztön)
Nekem nem baj!
Legalább hamarabb a lényegre tudunk térni
nem
ez egy normális viselkedés lenne
Nekem olyan lány kell, aki mindenek előtt őszinte. Az őszinteséghez hozzá tartozik, hogy az érzéseit illetően is az legyen.
Ez nem azt jelenti, hogy fél óra ismerkedés után tegye szét a lábát, hanem mindössze azt, hogy elmondja, mit is gondol vagy érez. Az olyan csajoktól, akik játszák a jégcsapot, nagyon hamar el tud menni a kedvem. Nem azért, mert ne lennék kitartó, hanem egyszerűen attól, aki lehet, hogy a legfontosabb ember lesz számomra, azt azért elvárom, hogy fontos dolgokban ne hazudjon.
A legtöbbünkben tudod nincs ilyen "vadász ösztön", ez inkább a hülye tini sorozatok és női magazinok kitalációja, ami a pasik egy kis százalékára igaz max.
(főleg a nők bálványa, bárkit megkaphat típusra)
A ferfiakbol ez az oszton reg kihalt. Nekik a ribik kellenek.
Egyebkent az a normalis, amit leirtal. En a pasik agyat csak poén szintjen szoktam huzni, de ezt ok is erzik. Es eddig mibdbek tetszett. Egy kicsit ilyenkor jobban megeroltetik magukat, tobb bokot kapok. Es ilyen poenos agyhuzas utan valahogy mindig szenvedelyesebb a szex. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!