Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szerintetek baj, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek baj, ha a lány hamar kimutatja a szimpátiáját felétek? (vadász ösztön)

Figyelt kérdés
Úgy értem persze, hogy nem odaadja magát hamar, hanem csak nem húzza az agyad, hanem elmondja, hogy tetszel neki,s szeret veled lenni. Ezt pár nap után már.

2015. szept. 20. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem baj!

Legalább hamarabb a lényegre tudunk térni

2015. szept. 20. 17:33
 2/13 RRR ***** válasza:
100%

nem

ez egy normális viselkedés lenne

2015. szept. 20. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább normális, nem hiteget, hanem őszintén elmondja amit érez. Ettől még változhatnak az érzései is idővel csak akkor azt is mondja majd el időben.
2015. szept. 20. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy valamire való, értelmes ember szerelmet akar, nem trófeát.
2015. szept. 20. 17:46
 5/13 opened paradise ***** válasza:
100%
Soha nem volt meg bennem ez az "ösztön",én örülnék neki.
2015. szept. 20. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Azért baj, mert a férfi jóval kevésbé akar lenyűgözni, ha ugy érzi, hogy zsebben vagy. Ezt férfiként mondom. Nyilván érezni kell a pontot, hogy meddig érdemes huzni a pasit, mert ha tulhuzod, azt is meg lehet elégelni. De semmikép sem okos dolog így comingoutolni az érzéseiddel sztem.
2015. szept. 20. 17:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan lány kell, aki mindenek előtt őszinte. Az őszinteséghez hozzá tartozik, hogy az érzéseit illetően is az legyen.

Ez nem azt jelenti, hogy fél óra ismerkedés után tegye szét a lábát, hanem mindössze azt, hogy elmondja, mit is gondol vagy érez. Az olyan csajoktól, akik játszák a jégcsapot, nagyon hamar el tud menni a kedvem. Nem azért, mert ne lennék kitartó, hanem egyszerűen attól, aki lehet, hogy a legfontosabb ember lesz számomra, azt azért elvárom, hogy fontos dolgokban ne hazudjon.

2015. szept. 20. 17:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, örülök ha őszinte hozzám egy lány :) (persze én is az vagyok hozzá)
2015. szept. 20. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:

A legtöbbünkben tudod nincs ilyen "vadász ösztön", ez inkább a hülye tini sorozatok és női magazinok kitalációja, ami a pasik egy kis százalékára igaz max.

(főleg a nők bálványa, bárkit megkaphat típusra)

2015. szept. 20. 18:27
 10/13 anonim ***** válasza:

A ferfiakbol ez az oszton reg kihalt. Nekik a ribik kellenek.

Egyebkent az a normalis, amit leirtal. En a pasik agyat csak poén szintjen szoktam huzni, de ezt ok is erzik. Es eddig mibdbek tetszett. Egy kicsit ilyenkor jobban megeroltetik magukat, tobb bokot kapok. Es ilyen poenos agyhuzas utan valahogy mindig szenvedelyesebb a szex. ;)

2015. szept. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!