Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellékhatása a nemi ösztön csökkenése. Mit lehet tenni? Gyógyszernél akarok maradni, de érezhetően kihat a nemi vágyra.
Figyelt kérdés
2 és fél éve szedek gyógyszert, először yadine-t majd mercilont. mindkettőnél alapvető probléma volt, h a nemi vágy aktivitása messze nem olyan mint gyógyszer előtt. Maradni szeretnék a gyógyszernél, de így annyira nem jó, nem tudom mivel lehetne segíteni magamon. Sokszor érzem, hogy agyban már készen lennék, és úgy gondolom h biztos nagyon nedves vk, de semmi, tök szárazság. sokszor ez már lelkiekben is kihat rám, hogy azon izgulok, h jaj megint nem leszek nedves. Szeretnék mindenképpen váltani olyanra, amiben a lehető legkevesebb hormon van, de nem tudom mivel lehetne még javítani a helyzetet. Volt már vkinek hasonló?2009. júl. 31. 17:33
1/4 anonim válasza:
Szia! Én ugyan nem támogatom a fogamzásgátlót, pont az ilyen mellékhatások miatt, nagyon be tud kavarni a hormonjaidnak, és ez később ha szeretnél babát, rá is káros lehet majd. De ha mindenképp maradni akarsz a bogyónál, akkor javaslom a síkosítót, ha nem tudsz benedvesedni!
2/4 anonim válasza:
nekem a mercilonnal volt ilyen gond, de most yaz-t szedek, annal nincs.
3/4 anonim válasza:
nekem egy dokim azt mondta hogy a fog.gátlók szedésével a szexuális étvágy is nő, mint ahogy az igazi étvágy is és pl azért híznak a nők.
Amúgy hosszú évek óta mercilont szedek és semmi bajom a libidómmal. Szerintem ez hülyeség.
És hol olvastatok ilyesmit egyáltalán:? én frankón nem találkoztam ilyennel, főleg nem szakember szájából, pedig egészségügyben dolgozom,
27/N
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ugyan nem gyógyszer, de hormonális készítmény a nuvaring hüvelygyűrű. Mivel ez 24 órán keresztül bocsátja ki a hormont (és nem napi egyszer, mint a gyógyszer), ezért ez tartalmazza a legkevesebb hormont.
Itt bővebben:
Ha nem tetszik, akkor marad a síkosító, mert gyakorlatilag mindegyik hormonális készítménynek ez a hátulütője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!