Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a fogamzásgátló mellékhatása idegzsába?
Elég régóta szedek fogamzásgátlót (Yadine-t), tartottam már egyszer szünetet, de néha olyan erősségű derékfájásom és idegzsábaszerű fájás van a lábamban, hogy nem segít a gyógyszer sem a krém sem.Már neurológia vizsgálaton is voltam, de azt mondták, nem a gerincemből vetítődik ki a fájdalom. Fogalmam nincs mit tegyek, így nem lehet élni.Iszonyatos fájdalmaim vannak és még csak 24 éves vagyok.Van mikor lábra sem tudok állni.Úszás sem segít és, ha ülök fél órát,már el is kezdem érezni, hogy valami nincs rendben:(
Ha valakinek bármilyen tapasztalata van , kérem írja meg.
Előre is köszönöm szépen!
Jó párszor elolvastam a mellékhatásokat, de még közel sem ír ilyet, tényleg végső elkeseredésemben írtam ide, hátha, van olyan, aki ilyennel küzd és előrébb jár talán már a megoldáshoz:S
Engem sem lepne meg...
Köszönöm, hogy reagáltál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!