Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szerintetek baj, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek baj, ha a lány hamar kimutatja a szimpátiáját felétek? (vadász ösztön)

Figyelt kérdés
Úgy értem persze, hogy nem odaadja magát hamar, hanem csak nem húzza az agyad, hanem elmondja, hogy tetszel neki,s szeret veled lenni. Ezt pár nap után már.

2015. szept. 20. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos baj. Már 2 éve nincsen kapcsolatom emiatt és nem értem én sem saját magam, de szörnyű. Akárhol akárhogy ismerkedek ahogy megérzem, hogy ennyi megvan a kiszemelt onnantól kezdve irritál, ha felhív, ha rám ír, ha bármilyen formában keres és egyáltalán nem érdekel a továbbiakban :/. A 2 év előtt egy 5 éves párkapcsolatom volt most meg, ha össze is jönne a dolog nem érdekel a továbbiakban :S 25/F
2015. szept. 21. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
#11-már bocs, de emögött szerintem "némi" lelkiprobléma állhat. Szerintem keress fel egy pszichológust.
2015. szept. 21. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is gondolkoztam már rajta, hogy velem lehet a baj viszont akinek elpanaszoltam szerinte csak "egészséges vadászösztön". A kérdés a dologban csak az, hogy milyen mértékig normális-e ez a dolog ? :D

Viszont nem érzem magam lelkibetegnek, lehetséges, hogy csak szimplán nem állok készen újra elkötelezni magam vagy ilyesmi :D (#11es voltam bocsi az offért)

2015. szept. 21. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!