Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberek azok akik szeretők?
Nem gusztustalan és megalázó szeretőnek lenni?
A férj után szexelni lehet elötte fél órával
a férjel szexelt,bujkálni a férj elöl,
minden téren kiszolgáltatott lenni időben stb,
a szeretők általában olyan emberek akiknek csak ennyi jut?
nem képesek szingli nőt fogni?
"Milyen emberek azok akik szeretők?"
Átlagemberek. Semmi különös.
Semmivel sem rosszabbak az álszenteknél!
Jól van, ügyes vagy jár a keksz.
#24: Köszi, hogy igazoltad a válaszom.
Megcsalásban részt venni nem baleset és nem csak úgy megtörténik. Aki ilyen bullshitet mond, az simán felakarja magát menteni a saját butasága és gerinctelensége alól. Vagy valóban értelmi fogyatékos és nem rendelkezik egy felnőtt ember helyzetfelismerő képességével.
Az élet nem fekete vagy fehér. Emberek vagyunk, nem pedig robotok, hogy mindig minden helyzetben minden elvünket, érzésünket, vágyainkat azonos szinten éljünk meg, vagy kontrolláljuk. Van, akinek megy, másnak kevésbé. Nem mondom egy szóval sem, hogy a megcsalás szép vagy jó dolog, mert nem az. Viszont ahogy az én esetemben is történt, mire meg tudtam, hogy nős férfival randizok, addigra beléhabarodtam. Nem vagyok sem szellemi sem értelmi fogyatékos, sem egyéb más probléma nincs a mentális egészségemmel. Lehetett volna nemet mondani akkor és ott amikor kiderült, hogy nős, de nem tettem, hanem belementem ebbe a játékba, mert kényelmes volt, mert ha nem velem, majd mással úgyis megteszi. Nem tettem tönkre a családi életét, nem akartam a felesége helyébe lépni, jó volt amíg tartott, mikor meg már nem volt jó kulturáltan elváltak az útjaink. Nem érzem magam rosszabb embernek ez miatt. Ízélkezhet felettem bárki, pont lesz..rom, én csak annyit szoktam mondani erre, hogy ha valami zavar másban azt első sorban saját magunkban kell rendbe tenni.
Az élet valóban nem fekete vagy fehér, de az általunk választott döntések, igen. Az pedig egyértelműen fekete vagy fehér, hogy valaki SZÁNDÉKOSAN belemegy e egy megcsalásba. Értem én, hogy jellemzően, akiknek nem volt elég gerincük, szeretik magukat mentegetni, de attól még a dolgok nem változnak meg.
Hagyjuk azt a tipikus önmosdatást, hogy senki sem rosszabb emiatt. Emberek vagyunk és teszünk jó és rossz dolgokat, ahogy írtad. És pont ezektől a döntésektől vagyunk jobbak vagy rosszabbak.
Írtam: Ha nincs értelmi problémád, akkor simán csak gerinctelen vagy. Miért kell folyamatosan mentegetőzni és átverni saját magad? Én pl. bunkó vagyok és nem állok neki arról beszélni, hogy én igazából nem vagyok bunkó, hanem kedves és aranyos vagyok.
Ha valami zavar másban, azzal kapcsolatban mit kell magunkban rendbe tenni? Téged is zavarnak gondolom a rablógyilkosságok, nem? Hogy teszed magadban rendbe?
"Téged is zavarnak gondolom a rablógyilkosságok, nem? Hogy teszed magadban rendbe?"
Nagyon össze van keveredve benned a sebesség! Vagy csak simán csúsztatsz...
27
Tény, hogy a cselekedeteink határoznak meg, de döntéseink sem feketék vagy fehérek, ez nem önmosdatás, hanem tény. Nincs egyetemesen csak jó vagy csak rossz döntés, mert mindennek több oldala van, különböző aspektusokból vizsgálva különböző képeket festhet. Én ettől nem érzem magam rossz embernek, nevezhetsz gerinctelennek, vagy lila ceruzának, vagy aminek akarsz, ez legyen a te problémád. Mindenki maga dönti el, hogy mit vesz figyelembe egy másik ember megítélésekor. Nekem az a véleményem, hogy amíg nem ismeri az ember a másik körülményeit addig ne ítélkezzen pusztán egyetlen információ alapján, mert ez egy teljesen hamis képet fest. Ha valaki a magánéletében nem tudott feddhetetlen maradni, attól még az élet más területein lehet "becsületes" és fordítva. Aki teszem azt egy életen át hűséges a nejéhez/férjéhez de egyébként egészen életen át hűtlenül kezelte mondjuk a munkájából kifolyólag rábízott anyagi javakat, vagy mondjuk áfát csalt, az egy gerinces ember? Ez most csak egy kiragadott példa volt, de biztos vagyok benne, hogy mindenki életében vannak vagy voltak olyan szituációk ahol "gerinctelenül" járt el.Ettől ő nem lesz rosszabb senkinél, főleg ha tanult a hibájából.
Ami másban zavar azt magadban vizsgáld meg, tedd rendbe mondatomat arra értettem, hogy ami iránt végtelen antipátiát és gyűlöletet érzel, ami téged zavar, ahhoz arra kell ránézni, hogy miért olyan a hozzáfűződő viszonyod, amilyen. Te gerinctelennek neveztél engem, tehát zavar téged amit én tettem, de miért? Miért számít neked, hogy három idegen ember hogyan élte az életét, mikor ebből neked károd nem származott? Pusztán a megcsalás ténye fáj? Miért fáj? Megcsaltak? Tovább megyek, megcsalnád a párod, de kitartasz az elveid mellett, még ha ez szenvedést is okoz? Hozott minta?
Ami a rabló gyilkost illeti, nem érzek irántuk semmit, bár egyetlen embernek sincs joga egy másik ember jólétét vagy életét veszélyeztetni vagy elvenni, szóval megveregetni sem fogom a vállát, hogy ügyes gyerek voltál. Viszont nagyon is érdekelne, hogy miért vagy hogyan jutott el idáig. Azért mert rossz ember? Nem, senki sem születik rossznak, a körülményeink és még nagyon sok minden határoznak meg. A tetteinkre nem biztos, hogy van mentség, de magyarázat még azért lehet, ami segít jobban megérteni a másik működését.
Ezt így gondolom, te valószínűleg máshogy, nincs ezzel semmi baj, én tiszteletben tartom a te véleményed én is ugyan ezt kérem tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!