Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig voltatok szeretők és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig voltatok szeretők és hogy végződött?

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
7honap.kileptem belole pedig nagyon szerettem,de energiavampir volt,az alaptalan feltekenykedeseivel leamortizalt,minden este bogtem.
2016. szept. 16. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltam,4 hónapig,végül mindketten szakítottunk az akkori párunkkal és összejöttünk.7 éve vagyunk együtt.
2016. szept. 16. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hónapokig. Jól telt, de végül kiment külföldre a férjével és a gyerekekkel.
2016. szept. 16. 15:48
 4/10 anonim válasza:
67%
3évig. Nem akart lépni, kiléptem a kapcsolatból, még 2 évembe került hogy valamennyire el is távolodjunk egymástól. Én már újra férjhez mentem, Ő él a kapcsolatban. Néha beszélünk. Még mindig szeretem, de már döntöttem.
2016. szept. 16. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy evig, ugy vegzodott, hogy szakitottam vele.
2016. szept. 16. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
5,5 évig. Tudtam, hogy nem fog elválni, nem is titkolta, és én is kerestem mellette a normális kapcsolatot, amit ő nem kifogásolt. Milyen alapon? Voltak mellette mindenféle más pasik is, nem nagyon működtek, így maradt a szerető is. 5,5 év múlva találtam valakit, akivel komolyra fordult, és akkor vége lett. Nem volt balhé, tudtuk, hogy addig fog tartani. Azt hiszem, amolyan dugópajti volt nekem.
2016. szept. 16. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem voltam szerető és ha rajtam múlik(márpedig rajtam múlik) nem is leszek.
2016. szept. 16. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
5 hónap,szakítás
2016. szept. 16. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

4 hónapig. De fogalmam nem volt arról, hogy Neki barátnője van. Távkapcsolatban éltek akkoriban, azért tudta kivitelezni az egészet. Amint megtudtam, "szakítottam".

Ő azóta is azzal a lánnyal van.

2016. szept. 16. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

2,5 évig. Végül én szakítottam, felesége volt, nem akart válni. Megismertem valakit, akit szeretek, de nem úgy, nem annyira...

A szakítás után még próbálkozott az exem, egy szívhez szóló üzenete után szó szerint majd belehaltam a szakításba. Rosszul voltam, levegőt nem kaptam, tényleg azt hittem meghalok. És onnan kezdve másnap mikor felkeltem, tudtam, ennyi volt, teljes szívvel a másikra koncentrálok. Én ezt mégegyszer nem akarom átélni. Soha többet ezt az érzést.

Nem bántam meg. Néha még gondolok rá. Egy darabig keresett, már mindenre hajlandó lett volna. Tudom hogy szeretett, de iszonyatosan gyáva volt. De döntöttem, nincs több esélye. Már mással vagyok, és kitartok mellette. Az ex nem talál meg többet, minden lehetséges helyről tiltottam.

2016. szept. 19. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!