Voltatok már ilyen kölcsönös szimpátiába? Hogy végződött?
21 éves lány vagyok, kedden megismerkedtem egy fiúval a konditeremben. Oda jött beszélgettünk, kevés poén semmi feszülés. Azt mondta ő sem ismerkedett még így ahogyan én sem.
Szerdán bejelöltem Én facebookon, ő nem tudta a vezeték nevem, na és írt üzenetet, elmondása alapján nagyon örült. Na elkérte a telefonszámom, és én egyből megadtam, nem tudom jó ötlet-e!Felhívott de épp nem volt alkalmas nekem, és mondtam hogy később visszahívom. A vissza hívás úgy végződött hogy 3 órát végig csacsogtunk. Megbeszéltük hogy ma találkozunk, én arra is igent mondtam. Nagy aranyos jókat lehet vele beszélni. Helyes, de nekem van párom. Én csakis barátkozni akarok! Szerintetek menni fog?Nem fog túl könnyűvérűnek gondolni?
Ő 29 éves amúgy!
Én a párom mellett sem húzok álarcot és teljes arcomat a valós én-t mutatom ennek az új fiú barátnak is. Mi értelme lenne álszenteskedni, úgy még a barátságok sem működnek.
Igen az életnek vannak csattanói.
Mondjuk a fiú sem hitte el hogyha van párom mért vele beszélek, csak hogy az én párom az külföldön dolgozik sajnos.
Nem jól látod, utolsó!
Én magam nem tartom annak ebben az esetben sem.
Csak nem szeretnék a szemébe rosszul feltűnni, bejelölöm, meg adom a számom, találkozom vele, 3 órát beszélünk telefonon. Ezek semmiségek, és még súrolják a könnyűvérűség határait sem. Viszont mi van akkor ha máshogy gondolja, teszem fel nyeregbe érezné magát.
29 éves, 3 óra telefonbeszélgetés, nagy öröm veled beszélgetni... Hm, hm... Baj, ha azt mondom, hogy ő nem csak barátkozni akar? Gondolom hetero, ha nem, akkor lehet tényleg barátkozni akar mindössze.
És már a tudtára adtad, hogy van barátod? Esetleg megoszthatnád a reakcióját, hátha véletlenül valami hasonló lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=L2IXf0zbMyA
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!