Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltatok már ilyen kölcsönös...

Voltatok már ilyen kölcsönös szimpátiába? Hogy végződött?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, kedden megismerkedtem egy fiúval a konditeremben. Oda jött beszélgettünk, kevés poén semmi feszülés. Azt mondta ő sem ismerkedett még így ahogyan én sem.

Szerdán bejelöltem Én facebookon, ő nem tudta a vezeték nevem, na és írt üzenetet, elmondása alapján nagyon örült. Na elkérte a telefonszámom, és én egyből megadtam, nem tudom jó ötlet-e!Felhívott de épp nem volt alkalmas nekem, és mondtam hogy később visszahívom. A vissza hívás úgy végződött hogy 3 órát végig csacsogtunk. Megbeszéltük hogy ma találkozunk, én arra is igent mondtam. Nagy aranyos jókat lehet vele beszélni. Helyes, de nekem van párom. Én csakis barátkozni akarok! Szerintetek menni fog?Nem fog túl könnyűvérűnek gondolni?

Ő 29 éves amúgy!

2014. márc. 6. 09:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt, hogy lehet ebből barátság. Voltak hasonló történeteim.
2014. márc. 6. 10:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó hiába mondod, nem álltattam, közöltem hogy van barátom.Nyilván megérti nem??? Szerintem attól két értelmes felnőtt ember barátkozhat beszélgethet.

A videó nagyon jó tetszett!Köszi!

2014. márc. 6. 10:38
 13/14 A kérdező kommentje:

11 es mesélsz róla???Priviben is jöhetne biztos tanulságos.

10-es! Miért gondolsz R-nek? Mármint R-mint r i b a n c?????? Kétlem hogy az volnék, nem találkoztál még olyannal. Szép Napot neked!

2014. márc. 6. 10:40
 14/14 anonim válasza:
100%

Figyelj, lehet, hogy te tisztáztad vele, de ő biztosan másként látja.

Itt vagy te, egy csinos 21 éves lány akinek a barátja nincs itt, hogy vele legyen. Egyértelműen esélyt lát arra, hogy meghódítson, különben biztosra veheted, hogy facér férfiként nem foglalkozna veled "feleslegesen". Biztos hogy ő is vágyna arra, hogy legyen egy barátnője, kivéve ha homokos.

Na most ennek fényében, el kell döntened mit teszel. Hagyod, hogy udvaroljon neked, időt töltsön veled, eldöntse nyíltan kezd-e veled flörtölni, kipuhatolja mik a gyengéid egyenlőre "barátként" vagy hűséges vagy a barátodhoz akit szeretsz és megkíméled a srácnak a ráfordított időt.

Tudom, hogy jó, ha udvarolnak és azt is értem, hogy magányos vagy és jól esik legalább beszélgetni és egy kicsit ismerkedni, de akkor olyanokkal tedd ezt, akiktől nem kell ilyesmitől tartanod.

Ennél a srácnál pedig menj el a "randira" mond el, hogy te hűséges vagy és nem akarsz tőle mást csak barátságot, aztán meglátod mit reagál. Valószínűleg nem fogtok többet találkozni, de ha így lesz, akkor legalább látod, hogy tényleg mit is akart tőled.

Sok sikert! :)

2014. márc. 6. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!