Más is tart attól, hogy soha sem fog találni olyan embert, akivel kölcsönös a vonzalom?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 22:41
4/17 anonim válasza:
én már találtam olyat, de ő lehetetlenné teszi hogy vele együtt legyek, minden egyes apróságon kiakad és kb dobni akar. nem tudom meddig fog ez tartani. én attól félek hogy utána nem lesz senki. vagyis, igazából nem konkrétan 'félek'.. egyszerűen tudom hogy senki mást nem tudnék szeretni soha többé. és egyedül kell meghalnom. ettől..tartok, talán. de ha nem lehetek Vele, akkor ennyit tudok tenni.
6/17 anonim válasza:
Nem tartok tőle, mert egyszer minden összejön, amit csak akarok.
7/17 anonim válasza:
Harapós, szerintem neked velem kellene összejönnöd. XD
8/17 anonim válasza:
Sajnos igen.
Oké hogy még fiatal vagyok (21 éves) De sajnos egyre jobban kezdem azt érezni hogy senkinek sem kellek és egyedül leszek életem végéig. Pedig már elkezdtem egy változtatási folyamatot amivel ha végzek úgy várhatóan 1 év múlva akkor talán több esélyt adnak nekem a lányok és végre érezhetek majd egy kis viszonzást is. De sajnos egyrejobban emészt a tudat hogy nem voltam még nővel, és engem gyakorlatilag senki sem szeretett :(
Persze próbálom magamba elnyomni ezt az érzést és másra koncentrálni de sajnos egyre nehezebb.
9/17 anonim válasza:
Igen.
A szokásos sztori: túl ronda és hülye vagyok, ezért csak túl rondákat meg hülyéket érdekelnék, akik egyáltalán nem hiányoznak nekem.
10/17 anonim válasza:
Sajnos én is ebbe a "klubba" tartozom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!