Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon gáz, ha egy fiú csak...

Nagyon gáz, ha egy fiú csak olyan lányoknak kellett még eddig, akik messze éltek tőle, vagyis távkapcsolatról van szó, mert itt a környéken valamiért nem jön össze egy megfelelő szimpi lány sem, akivel kölcsönös lenne a testi vonzalom is?

Figyelt kérdés
Pontosabban egy szép lány volt a nyáron, de egész életemben még csak, akivel úgy tűnt nem vagyunk rondák egymásnak vagy ő csak elfogadta, hogy így nézek ki, ahogy... De amúgy egy ánnyal sem jövök ki a környéken, ellenben neten meg olyan jól el tudok dumálgatni lányokkal, hogy nem egyszer volt már, hogy megkértek menjek le hozzájuk, mert szeretnének látni és még olyan ajánlatot is kaptam, hogyha leutazok szexelnek velem. Nem értem a környéken miért nincs szerencsém, talán túlságosan félénk elmélkedős fiú vagyok az a baj?:/
2013. nov. 19. 18:29
 1/1 anonim válasza:
Valószínűleg jó fej vagy és neten a belsőd dominál- ellevelezgetsz és megszeretnek. Általában az ember neten bárkivel összefut, nagyrészt valószínűbb,hogy tőled távolabb lakókkal.. Lehet félénk vagy és élőben ezért azt vonzod be,hogy nem is közelednek feléd illetve te sem mások felé..
2013. nov. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!