Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan fiúról, aki kezet csókol nektek?
Figyelt kérdés
első talalkozas alkalmaval, persze nem ugy hogy racuppannak hanem csak ugy hogy fole hajolnak es a levegoben adnak ra egy puszit.2013. okt. 21. 21:02
1/18 anonim válasza:
Első találkozáskor inkább ne csináljon semmi ilyesmit. (Se puszi, semmilyen, se kézfogás, se semmi.) De ha már ismerném egy ideje és szimpatikus lenne, akkor bírnám.
2/18 anonim válasza:
Ohó. óckódok az ilyenektől - még arca puszitól vagy öleléstől is - de benne van a pakliban, hogy lenne olyan jelölt, akinek megengedném a dolgot.
3/18 anonim válasza:
Meglepődnék, és néznék nagy szemekkel:D
4/18 anonim válasza:
Nekem hízelegne. De én amúgy is régimódi vagyok.
5/18 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges. Az arcra puszi jobb, de az se rögtön az első találkozáskor :)
6/18 anonim válasza:
Én szoktam ilyet és mindig jó néven veszik :D
Nade én szarkasztikus jelleggel, túljátszva, hogy még csak véletlenül se lehessen komolyan venni a dolgot :D
7/18 anonim válasza:
Nekem ma mondta az úgymond kiszemeltem hogy nyújtsam oda a kezemet. Erre odaadtam neki a kezemben lévő csatot :P Aztán mondtam hogy nem erre gondolt és megcsókolta a kezem. Így köszönt el..Hát nem aranyos? :)
9/18 anonim válasza:
uccsó előtti vagyok. Ma is odajött és kezet csókolt *-*
10/18 anonim válasza:
Először meglepődnék,hogy még ebben a világban még van ilyen fiú aki ezt csinálja. De nekem bejönne:D
De ez csak az én véleményem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!