Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan fiúról, aki kezet csókol nektek?
Figyelt kérdés
első talalkozas alkalmaval, persze nem ugy hogy racuppannak hanem csak ugy hogy fole hajolnak es a levegoben adnak ra egy puszit.2013. okt. 21. 21:02
11/18 anonim válasza:
kb...kiröhögnék, amekkora r*bancok manapság
12/18 anonim válasza:
Én értékelném a dolgot. Szerintem nagyon kedves gesztus. Bár tény a mai fiatalok lehethogy jobban értékelim hogy ha rögtön a gyomráig ledugod a nyelved :D
14/18 anonim válasza:
Nagyon nagyon tetszene! Az udvariasságot, eleganciat mutat, és ez nagyon tetszene! És aranyos is, nagyon!! Én biztos odáig lennék,:)) 15/L
16/18 anonim válasza:
hát ez az...a mai csajok nyomoréknak tartják az ilyet....szánalmasak(mármint a csajok)
17/18 anonim válasza:
Hát velem pont mostanában történt ilyen, és én olyankor elpirulok, de szeretem az ilyen figyelmes úriembereket. :D Csak hát zavarba jövök. :)
18/18 anonim válasza:
Én a magam 26 évével és régimódi felfogásával imádom az ilyesmit. És azt is, amikor "kezit csókolom"-al köszönnek.
De ha adsz is, azt ne a levegőben add, puszild meg a kezét. Persze nem nyálasan, olyan kis finoman. És inkább a búcsúzásnál tedd, az romantikusabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!