Van egy fiú, akinek elvileg bejövök, ez kölcsönös. A barátnőim többször megkérdezték tőle, hogy tetszek-e neki, és mindig igennel válaszolt, de én nem reagáltam, mert nem hittem el. Szerintetek? [többi lent]
Szóval most vagy bejövök neki, de félénk, és nem mer semmit kérdezni, vagy pedig már nem tetszek neki. Eléggé visszahúzódó, de szerintem akkor is neki kéne lépnie. [Eléggé régimódi vagyok ilyen téren. ]
Az egyik barátnőm olyanokat szokott mondani neki,hogy cukik vagyunk együtt,és szép vagyok,amin elvileg mosolyog,de én már nem értem ezt.
Szóval,próbáljak vele többet beszélni,célozni rá,hogy bejön nekem,vagy inkább hagyjam szerintetek?
Ha bejön, nincs abban semmi, hogy egy-egy utalással próbálod "adni alá a lovat". Bár nem tudom mennyire vagytok jóban mondjuk, de elég először az is, ha csak közeledtek egymáshoz, nem kell egyből fejjel beleugrani az egészbe.
Arra meg, hogy mosolyog a barátnőid szövegein, nem lehet mit mondani. Mit csináljon, sírjon? :)
Hát nem vagyunk rosszban,de évfolyamtárs,szóval hú de jóban sem.De ha mondjuk elkezdenék beszélgetni vele,akkor nem küldene el a csudába.Csak egyfolytában a haverjaival van,és úgy meg elég félelmetes csak úgy oda menni. :/
De nagyon köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!