Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha voltatok együtt könnyűvérű nőkkel, hogy végződött?
Figyelt kérdés
Összejöttem 1 lánnyal akinek elég "érdekes" volt a múltja. Ő most 26 ,többször csalt már meg férfit. Voltak szexkapcsolatai egyszerre több is.(mind ő mondta el).Most nagyon jól megvagyunk szeretjük egymást aztmondja nem kell neki más megkomolyodott,kiélte magát és velem komolyan tervez. Viszont én a múltja alapján bizonytalan vagyok nehezen fűzök hosszútávú reményeket a kapcsolathoz.2016. szept. 14. 12:24
2/4 anonim válasza:
Mindenkinek lehet olyan időszaka, hogy gyakran váltogatja a partenereit, férfiaknál főleg van ilyen. A legtöbben be se vallják,hogy mit csináltak régen, tulajdonképpen mindegy is, mindenkinek van egy múltja, barátnői, barátai, rossz döntései. Nekem is volt ilyen korszakom, nem vagyok rá büszke, de egyszer nagyon átvágtak, ezért voltam én is olyan. Igaz olyan emberekkel voltam együtt, akik meg is érdemelték, hogy így bánjak velük. Nem tudhatod ő miért tett így. Egyszer (majdnem) mindenkinek eljön az az idő, hogy normális párkapcsolatot akar. Ha jól megvagytok,nem tűnedezik el, hogy éppen mással van, nincs okod aggodalomra.
3/4 anonim válasza:
#2 A probléma nem a promiszkuitással van, hanem hogy az aktuális barátjai mellett rendszeresen félrekúrt. Az előbbit a magas libidó okozza, az utóbbit pedig hogy emberileg egy szar alak, és ez pedig nehezen változik.
4/4 anonim válasza:
Vannak azzal kapcsolatban statisztikak, hogy ha valakinek sok szexualis kapcsolata volt(es ez mindegy, hogy megcsalt valakit, vagy egymas utan),akkor hajlamosabb sokkal a hutlensegre komoly kapcsolatban. Nyilvan ez nem torvenyszeru, ismerek noben es ferfiban is, aki pont, hogy megjavult es lenyugodott a kicsapongo elet utan,de a tobbsegre az ismeretsegi koromben sajnos nem ez a jellemzo,hanem az, amit a statisztikak is mutatnak. De ha belegondolsz logikus. Ha valaki hozzaszokott a valtozatossaghoz, akkor nem valoszinu, hogy hosszutavon elegedett lesz,mert nehezen fogja turni a monotonitast. Buta pelda, de talan erteni fogod mire gondolok. En szegeny csaladbol jovok, nem eheztunk, de sose volt penzunk peldaul valtozatos, jo minosegu eteleket venni, csk mindig mindenbol az olcsobbat, mindig ugyanaz a 2-3 fele felvagott, gyumolcs stb. Mikor az egyetemen koleszba mentem, ott se voltam milliomos, hasonloan rosszul ettem, mint otthon,de abszolut nem erdekelt, ha volt egy kis plusz penzem nem kajara koltottem,hanem masra. Ellenben a szobatarsam, aki 18 eves koraig jomodban elt, nem voltak milliomosok, de pl. mondta, hogy az etelnek mindig megadtak a modjat, jo minoseg, sokfele kaja stb. Na azutan a csaladi vallalkozas kisse rosszul ment, a szulei nem tudtak ugy tamogatni, ezert kenytelen volt visszafogni a kajara fordithato penzt. Ezt baromi rosszul is viselte, amint kicsit tobb penze volt, rogton rohant is a boltba es megvette azt,amire vagyott. Eltudom kepzelni, hogy aki annyira kicsapongo volt szexualisan, akar ferfi akar no, nehez elkepzelni, hogy kepes egy emberhez evekig huseges lenni. A szerelmes, hormonos idoszakban(ez kb. ket ev) elkepzelheto, de utana nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!