Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti együtt maradnátok a párotokkal, ha már sok év és kicsi gyerekek vannak a hátatok mögött, de a párotok folyamatosan megcsal?
Az hagyján, hogy nem maradnék vele együtt, de eszembe se lett volna ilyen alaknak gyereket szülni, nem hogy egyből kettőt is.
Ha szereted, hogy valaki megaláz, és úgy tekint rád, mint egy jól működő háztartási gépre, de a szerelmet és a szexet nem otthon keresi, akkor ez tényleg egy kiegyensúlyozott kapcsolat.
Most hagyjuk azt, hogy találsz-e jobbat, ebből csak az derült ki, hogy az önértékelésed egyenlő a nullával...
Gondolkozz el, hogy jobb-e neked így, megalázva élni egy látszatházasságban, vagy jobb lenne-e egyedül?
Arra meg mérget vehetsz, hogy ennél a kur.vapecérnél csak jobbat találnál.
Amúgy is idő kérdése, mikor jön össze egy olyan cuncibogárral, aki miatt el is fog hagyni.
Én úgy gondolom a nő és a férfi is pont ugyanolyan ember innentől kezdve ha tőlem elvárják hogy hűséges legyek a párom is legyen az ha nem hát nem de akkor nem lesz a párom. Kérdés mire vágysz. Ha jó a mostani helyzet csak zavar hogy félre megy akkor ülj le vele és közöld hogy tudod mi a helyzet és nyitott házasságok akarsz vagy legalábbis azt hogy ne hányja a szemedre ha te is keresel mást is.
De miért szültél neki gyereket ha megbízhatatlan?
:-)
Ügyesen titkolja??? Tehát neked mindössze azon akad fenn a szűrőd,hogy mégsem volt olyan ügyes és megtudtad??
Mondd neki,hogy csinálja jobban a titkolódzást,mert amit nem tudsz,amire nem jössz rá,az nem fáj neked és éljetek boldogan tovább!
Persze,persze,a kukit meg benttartja a gatyában,de smárolni azt lehet...ugye te sem gondolod komolyan,amit leírtál?
Általában a házastárs nem azért csalja meg a párját, hogy megbántsa, hanem azért, hogy kielégítse a saját érzéseit.
Szerintem ez a legfontosabb a cikkben. Nem akar megbántani, titkolja örökké. Körül kell mindig nézni a kapcsolat tájékán. Mármint a sajátod tájékán.
Félsz, hogy ennél jobbat nem találsz?
Ennél rosszabb már csak az, aki ver is és nem dolgozik, komolyan.
Én már az első megcsalásnál kivágtam volna a szarba, nemhogy még gyereket is szüljek neki, ha neeem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!