A szomszéd gyerekek folyamatosan kötekednek a gyerekeimmel. Mit tehetek?
Ezeket a férgeket erre tanítják.
Költözzetek vagy írasd be őket valami küzdősportra.
Fordulhat a kocka ;)
Ismerős szitu, az unokahúgomat terrorizálták és zaklatták, szexuálisan is. Amikor megtudtam, felvettem a kalapácsot és átmentem beszélgetni az apukával. Megkérdeztem, szerinte ez megbocsátható-e? Vállat vonva azt válaszolta, hogy igen. Akkor egyszerűen előkaptam a kalapácsot és 3 ütéssel összezúztam az állkapcsát. Az anyjukhoz fordultam és tudattam vele, hogy akkor ez is megbocsátható. Ha másképp gondolja, akkor annak komoly következményei lesznek és a következő alkalommal, amikor erre járok, olyan barátok társaságában teszem, akik nálam is nagyobb morális dilemmákkal szembesítik. De nem csak őt, hanem a gyerekeit is.
Azóta senki nem nyúlt a lányhoz.
és miért nem rugdalod össze ezeket a kölyköket?nem értem.
ha az sem késztet önvédelemre és nem sarkal tettekre,hogy ütik a gyereked,akkor mi a fene kellene hozzá?
és ne ilyen csicska dolgokban keress segítséget,hogy rendőrség meg családsegítő.
az ilyesmiben a cigányok csak még nagyobb gyengeséget látnak.
ők csak az erőszakot az erőt ismerik el,csak abból értenek és csak azt tisztelik aki tőlük nagyobb erőt és nagyobb gátlástalanságot mutat fel.
most olvasom az előttem lévőt:)
pontosan erről beszélek.
Na jó, de ahhoz tudni is kell hatásosan fellépni és nem szabad a levegőbe beszélni. Én komolyan gondoltam, hogy a következő alkalommal néhány nyomorékkal több lesz a családjukban, akik sosem fognak utána teljes életet élni és ebben semmi sem akadályozna meg.
Volt olyan is, hogy a gyrososnál megtalált minket pár cigány. Már az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy balhézni akarnak. Úgy tettek, mintha mi kötöttünk volna beléjük. A "vezér" már tárcsázta is a keresztapját, és megígérte, hogy itt vér fog folyni. Ő kérte...
Saját villát használok mindig, nem műanyagot:) Odaadtam a haveromnak a gyros tálat és a cigány szájába állítottam a villát. Mindenki megfagyott, de csak hogy ők is ismerjék az új felállást, bárki megmozdul, áthelyezem a nyakába. A kezéből pedig átvettem a telefonját. Kedvesen elbeszélgettünk a keresztapjával, bár, kicsit mintha rossz kedvvel fogadta a hírt, miszerint új testékszert kapott a fiú. Sebaj, beletörődött, hogy nem tehet semmit, mert nem tudja hol vagyunk és megtalálta a lelki békéjét. Legalábbis remélem, mert csak kinyomtam. Akárhogy is, a többiek szépen kipakolták a zsebüket, a mobilokat felszedte a mi társaságunk. Az újdonsült barátunkkal kicsit félrevonultunk, addig ők nem mozdulhattak. Kihúztam a villát belőle és kisebb agyrázkódással a fejébe vertem, hogy nem szabad ismeretlennek szóba állni, ezt már az anyukájának meg kellett volna tanítania neki. A világ tele van őrültekkel és nagyon veszélyes emberekkel, akik kicsit előrébb állnak a táplálékláncban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!