A szomszéd gyerekek folyamatosan kötekednek a gyerekeimmel. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Amikor a nagylányom összekap valamin a szomszéd gyerekkel, akkor az folyamatosan beszologat neki, kötekszik, fenyegeti hogy megveri. A szomszéd gyerek nem magyar. Amikor suli idő alatt kapnak össze valamin akkor a rokonait is ráuszitja a lányomra. 10 egy ellen. Ma lementek a gyerekeim a boltba, a szomszéd a barátnöjével követte öket. Megint kötekedtek, fenyegettékm a nyagylányomat, hogy megverik. Elszaladt. A 7 évesemet elkata a gyerek és megrángatta. A kicsi most megy elsőbe, félek, hogy ott is terorizálni fogják. Nem tudom mit tehetnék. Családsegítőbe, polgármesternél már jártam. A rendörök nem tudnak mit kezdeni, mert gyerekek. A szülökkel természetesen nem lehet beszélni. Arra is volt példa, hogy a gyerekeim az udvarunkon játszottak. Ők bekiabáltak, hogy kis ku..ák takarodjatok befele. Volt amikor követ dobáltak be rájuk.2016. aug. 5. 21:51
11/19 anonim válasza:
itt mindenki jön a nagy meséivel,de a valóság az hogy a kalapácsolós meg a villás mesehősünket aznap már vitte volna be a rendőrség rasszista támadás és súlyos testi sértés miatt,utána az előzetesben a Lakatos -Kolompár family pépesre veri még ítélethozatal előtt, mert megtudják véletlen hogy a "tesóit" bántották.
12/19 anonim válasza:
# 11
Elképzelésed sincs milyen vicces alak vagyok:)
13/19 anonim válasza:
Kérdező! Ha ők megtehetik ezt a te gyerekeiddel, akkor a tieid is az övékkel! A 7 éve szabadult drogost egyszerűen nyírd ki. Aztán amint lehetőséged van, önts benzin az udvarukra, házukra, és gyújtsd meg de lehetőleg messzíről. Aztán gyorsan fuss el, és nézd , ahogy leég a házuk.
"A rendörök nem tudnak mit kezdeni, mert gyerekek."
Ez nem igaz. A 14 év feletti fiatal elkövetőket is berakják a fiatalok börtönébe, ha olyat tesznek. Ez a terrorizálás erre pont okot ad.
14/19 anonim válasza:
Szerinted melyik külföldi csinálna ilyet? Persze hogy cigányok.
15/19 anonim válasza:
Én keresnék egy olyan kaliberű embert, mint a 9-es válaszoló, hogy egy kicsit igazítsa el őket. Lehet szivességből is segítene, de akkor is megérné ha fix összeget kér 1-2 látogatásért.
16/19 anonim válasza:
Szívességből nem hiszem. Talán szórakozásból:)
17/19 anonim válasza:
Ha a rendőrség nem tesz ellene semmit, akkor mi a francnak vannak tartva? Vagy csak felnőtt embert kaphat el rendőr? Vagy ez hogy működik? Érdekes, hogy bolti lopásnál a 80 forintos rágó ellopása után a 10 éves gyereket bilincsben ráncigálják el, de ha egy gyerek bántja a másikat, az már nem számít bűnnek a szemükben. Nem értem ezt a gondolkodásmódot.
18/19 anonim válasza:
A gyerekeid is bánthatnák azokat, a rendőrség akkor sem tenne semmit, ezek szerint. Tessék venni nekik jó erős gázsprayt, és fújják pofán az elmebetegeket.
19/19 anonim válasza:
Járasd a gyerekeidet önvédelmi/harcművészeti edzésre. Esetleg felvehetnéd a kapcsolatot a helyi, vagy a legközelebbi Magyar Önvédelmi Mozgalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!