Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok, ti együtt maradnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti együtt maradnátok a párotokkal, ha már sok év és kicsi gyerekek vannak a hátatok mögött, de a párotok folyamatosan megcsal?

Figyelt kérdés
Évek óta, már a gyerekek születése előtt megtette. Vannak ugyan vitáink és nem mindig felhőtlen a kapcsolatunk, de azért rossznak nem mondanám. Ügyesen titkolja a dolgot, azt hiszi, nem tudom. Pedig de. Kérdés, hogy elvárhatom-e hosszú évek után egy pasitól a hűséget. Érdemes-e elhagynom, tudván, hogy ő a gyerekeim apja és lehet, jobbat nem találok nála úgysem.
2016. szept. 12. 14:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha a feleseged is felrekur es meg penzt is keres vele,akkor nagyon megszivtad, mert a vegen a hazimunkat is neked kell vegezni:D
2016. szept. 12. 18:43
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban már van biztonságos fogamzásgátlás. Tehát az asszony is azt csinálhat amit akar. Amúgy meg mi a baj a kakukkfiókával? A te logikád szerint, kedves 54%, ha nem tudja, akkor nem baj, hiszen ha a nő sem tudja akkor oké, igaz?

Ugyan már....hűség nélkül nincs értelme a házasságnak.

Az ilyen férfi gerinctelen féreg, és nem csak a feleségével szemben...hanem azzal a nővel szemben is, akit az asszony háta mögött megdönt. Akit hiteget vagy akinek beadja hogy milyen szar a házassága szegénynek és otthon nem kap törődést...a szerencsétlen kis csaj meg reménykedik......otthon az egyik mos, vasal, befőttet készít, és várja haza a férjét aki "sokat dolgozik" a másik meg abban reménykedik hogy ha kedves és törődő, akkor őt válassza a pasi....aki egyiket sem érdemli meg.

2016. szept. 12. 18:46
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem várhatsz el hűséget hosszú évek után sem olyantól akiről már tudod hogy megcsalt. Mert ez jellem illetve gondolkodási hiba és ezt az évek nem fogják kiküszöbölni.
2016. szept. 12. 18:47
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő fel sem bírja fogni, el sem nagyon bírja képzelni milyen lehet az, hogy egy olyan gyereket nevel (nem tudatosan, nem szándékosan), aki biológiailag nem az övé."

A mamának is ugyanilyen tökjó érzés lehetett, hogy a férje előtte egy másik nőben volt. De erre persze nem gondolsz, ugye? És arra sem, hogy a papának hány potyagyereke lehet. Ja, hogy azt nem a mamának kell nevelni! Az más! Végülis a mamát nyugodtan meg lehet alázni, igaz? Nevelje csak szépen a gyerekeket, mosson, főzzön, az a dolga.

Kérdező, te pedig ne hagyd magad. Aki folyamatosan megcsal, az nem szeret. Akkor sem, ha melléd fekszik az ágyba minden este. Hogy érzelmileg mit ad nektek és a gyerekeiteknek, ezek után kétségbe vonnám. A gyerekeket biztos, de téged nem valószínű, hogy szeretne. Ez nem természetes. Nem normális. De ha neked jó, hogy semmibe se vesz, nem tisztel és sosem lesz teljesen a tied, mert osztozkodni kell rajta a többi nővel, akkor maradj vele.

2016. szept. 12. 20:43
 25/33 anonim ***** válasza:
Alap, hogy olyan férfinak szülök gyereket, akire támaszkodhatok és aki, ha velem valami történik, fel tudja nevelni a gyerek(ek)et. Szerinted, aki mások után szaladgál, abban meg lehet bízni, lehet rá számítani? Szerinted az ilyen felelősségteljes ember? Szerintem nem. Miért gondoltad, hogy ő megfelelő alany neked?
2016. szept. 13. 09:54
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Ahhh 53%-os te hányszor akarod még itt büszkén reklámozni a nagypapát aki össze vissza csalta a nagyit?? És még hogy magasztalod, pfejjj, gyomrom forog az ilyen taplóktól. Gondolom azért lettél te is ilyen sz.rházi mert ez volt előtted a példa, és meggyőződésed hogy ez milyen jó. Hát képzeld sokak értékrendjébe meg rohadtul nem fér bele, és az sem kifogás számukra, hogy valami állatokhoz hasonlítsák önmagukat.

De képzel civilizált világban nő és férfi egyforma. Ahol szeretik és tisztelik egymást ott nem mennek félre és alázzák ezáltal meg a másikat. De nem tudom mit magyarázkodok egy ennyire selejtes visszamaradott tahónak mint te. Neked az erkölcsi szinted valahol a béka feneke alatt kettővel van. Tegyél meg egy szivességet, és ne legyen soha kamu kapcsolatod, kamu feleséggel. Hagyd meg őket egy rendes embernek te meg élj szingliként, akkor azzal hemperegsz akivel épp akarsz.

2016. szept. 13. 11:55
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

az én szememben nem az jelenti a tiszteletet, hogy kúrok-e én személyesen mással, vagy sem. Az jelenti hogy vele alszom, támogatom őt és a közös gyerekeinket érzelmileg és anyagilag

Senkit nem érdekel a te selejtes értékrended. Ez vagy te, amúgy másik sok millió embernek meg pont azt jelenti a tisztelet, és a szeretet, hogy csak ő van és senki más. Tudod, olyan emberek akik már lemásztak a fáról. De igen tudom mindenki más megy rossz irányba azon a fránya autópályán....

2016. szept. 13. 12:12
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

A rendőr papás sztori már számomra is nagyon unalmas...gyönyörű mintát adott át nektek mondhatom...

Kérdező: én nem maradtam mellette.Én nem tudtam már rá férfiként nézni,megundorodtam tőle,és nem vagyok egy pénzéhes szajha,hogy csak azért,mrt jól keres kussban maradjak.Dolgozni meg félrekúrni mindenki tud,az nem nagy kunszt.Nem is maga a félredugás a baj ilyenkor,hanem az,hogy mégis milyen ember az ilyen???

2016. szept. 13. 17:00
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, jár-e erre még valaki, de időközben elhagytam a férjem, a kislányommal hazaköltöztünk a szüleimhez átmenetileg. A férjem kiborult, esküdözött, hogy velem akarja leélni az életét, engem szeret, nem a másik lányt. Na persze...Akkor vajon miért csalt meg...
2016. okt. 2. 19:42
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó döntést hoztál :) csak maradj erős és ne engedj a bociszemeknek meg a krokodil könnyeknek. Megérdemled hogy találj valakit aki tényleg hűséges. Addig meg kitartás :)
2016. okt. 3. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!