Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberek azok akik szeretők?
Nem gusztustalan és megalázó szeretőnek lenni?
A férj után szexelni lehet elötte fél órával
a férjel szexelt,bujkálni a férj elöl,
minden téren kiszolgáltatott lenni időben stb,
a szeretők általában olyan emberek akiknek csak ennyi jut?
nem képesek szingli nőt fogni?
egyik barátnőm ismerkedett vmi társkeresőn egy pasival... heteken át írkáltak, barátnőm totál belezúgott, összehozták az első talit, jöttek a sűrű találkák, megvolt a szex, majd a pasi belőtte, bocs nős vagyok, de nem akarta neki elmondani, mert akkor tudta h nem lett volna köztük semmi. addigra a bnőm teljesen beleesett, holott állítása szerint soha nem volt még szerelmes (32 éves nő). belement a szeretői viszonyba, utólag nem bánta meg, de sokat hallgattam a siránkozását, mikor a szerelme épp a feleségével ment ide-oda... csak mire észbekapott beszippantotta őt ez az egész. nem tudtam elítélni őt mert gyerekkorom óta ismerem. azzal vigasztalta magát ha vele nem lépett volna félre a pasi akkor majd mással...és valóban, szakításuk után a kedves férfi még jópár nőt megdöngetett.
sajnos valóban divat ma már a félrelépés, és nagyon szkeptikusan fogadom azoknak a nőknek a kijelentését, hogy az ő párjuk bizony x év után se menne félre...hát aha. szerintem minden férfi csábítható, ha szembejön vele a potenciális nő, nem minden nőnek mondanak ám igent, de van mindegyiknél egy kategória amire nem mondanának nemet, pláne ha szerelembe is esnek.
ismerettségi körömből 10ből 7 min. félrelép, vagy a nő vagy a ffi, nagyon gusztustalan történeteket tudnék írni... én pedig a magam 27 évével feladtam a párkeresését, tavaly szeptember tett nekem be, amikor kiderült az akkori páromról, aki előtte adagolta h imád, h jóideje megcsal...azóta szingli vagyok, és magamon kívül másban nem bízom.
27N
Értelmiségi munkahelyemen nincs egyetlen férfi se nő akiért tűzbe tenném a kezem. Kb. a 80%-ról biztosan tudom hogy félredug, a 20%-ból meg kinézem.
A főnök neje fennen hirdeti, hogy az ő ura soha nem nézne másra, mert mindent megkap tőle (ő is, mert műcici, szolárium, szauna, edzés stb) amit nő adni tud, de azért a főnök szinte mindenkit megdöntött (engem is, mert én sem vagyok különb) Aztán kiderült, hogy anyucit meg a "személyi edzője" viszi partyba, amikor apuci kiküldetésben "szenved".
No, ezt persze már felnőtt fejjel tapasztalom, és szépek ezek a hűség-mesék, de jó ha 10% igaz belőle. (lehet lepontozni!)
Ha eleve tudod a feltételeket,és elfogadod akkor nem gond.
Talán nem is akar szingli nőt.
Miért gond a férj után szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!