Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen emberek azok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen emberek azok akik szeretők?

Figyelt kérdés

Nem gusztustalan és megalázó szeretőnek lenni?

A férj után szexelni lehet elötte fél órával

a férjel szexelt,bujkálni a férj elöl,

minden téren kiszolgáltatott lenni időben stb,

a szeretők általában olyan emberek akiknek csak ennyi jut?

nem képesek szingli nőt fogni?

2017. febr. 8. 10:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
31%
Aki a #8-as válaszom lepontozta, annak csak annyit kívánok, hogy minden pasija/csaja tartson legalább 3 szeretőt. Az illető utána közölje ezekkel a szeretőkkel, hogy mennyire gerincesek voltak, hogy legalább egy minimális hitele maradjon az álszentség mellett.
2017. febr. 8. 11:39
 12/30 A kérdező kommentje:
az a baj szinte divat a félrelépés hiába gusztustalan
2017. febr. 8. 11:43
 13/30 anonim ***** válasza:
43%
Am itt nem csak a szerető a hibás. A feleség is,aki nem ad meg mindent a férjének. Ha ezt megtenné,nem lennének ilyen gondok. De az asszony egy idő után prűddé válik.
2017. febr. 8. 11:44
 14/30 anonim ***** válasza:
60%

egyik barátnőm ismerkedett vmi társkeresőn egy pasival... heteken át írkáltak, barátnőm totál belezúgott, összehozták az első talit, jöttek a sűrű találkák, megvolt a szex, majd a pasi belőtte, bocs nős vagyok, de nem akarta neki elmondani, mert akkor tudta h nem lett volna köztük semmi. addigra a bnőm teljesen beleesett, holott állítása szerint soha nem volt még szerelmes (32 éves nő). belement a szeretői viszonyba, utólag nem bánta meg, de sokat hallgattam a siránkozását, mikor a szerelme épp a feleségével ment ide-oda... csak mire észbekapott beszippantotta őt ez az egész. nem tudtam elítélni őt mert gyerekkorom óta ismerem. azzal vigasztalta magát ha vele nem lépett volna félre a pasi akkor majd mással...és valóban, szakításuk után a kedves férfi még jópár nőt megdöngetett.

sajnos valóban divat ma már a félrelépés, és nagyon szkeptikusan fogadom azoknak a nőknek a kijelentését, hogy az ő párjuk bizony x év után se menne félre...hát aha. szerintem minden férfi csábítható, ha szembejön vele a potenciális nő, nem minden nőnek mondanak ám igent, de van mindegyiknél egy kategória amire nem mondanának nemet, pláne ha szerelembe is esnek.

ismerettségi körömből 10ből 7 min. félrelép, vagy a nő vagy a ffi, nagyon gusztustalan történeteket tudnék írni... én pedig a magam 27 évével feladtam a párkeresését, tavaly szeptember tett nekem be, amikor kiderült az akkori páromról, aki előtte adagolta h imád, h jóideje megcsal...azóta szingli vagyok, és magamon kívül másban nem bízom.

27N

2017. febr. 8. 12:54
 15/30 anonim ***** válasza:
83%

Értelmiségi munkahelyemen nincs egyetlen férfi se nő akiért tűzbe tenném a kezem. Kb. a 80%-ról biztosan tudom hogy félredug, a 20%-ból meg kinézem.

A főnök neje fennen hirdeti, hogy az ő ura soha nem nézne másra, mert mindent megkap tőle (ő is, mert műcici, szolárium, szauna, edzés stb) amit nő adni tud, de azért a főnök szinte mindenkit megdöntött (engem is, mert én sem vagyok különb) Aztán kiderült, hogy anyucit meg a "személyi edzője" viszi partyba, amikor apuci kiküldetésben "szenved".

No, ezt persze már felnőtt fejjel tapasztalom, és szépek ezek a hűség-mesék, de jó ha 10% igaz belőle. (lehet lepontozni!)

2017. febr. 8. 15:23
 16/30 anonim ***** válasza:
44%

Ha eleve tudod a feltételeket,és elfogadod akkor nem gond.

Talán nem is akar szingli nőt.

Miért gond a férj után szexelni?

2017. febr. 8. 16:02
 17/30 anonim ***** válasza:
49%
15-os, felpontoztalak, amiért hagytad, hogy megdöngessen. :D
2017. febr. 8. 18:12
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
engem meg lepontoztak, gondolom azért amiért azt írtam, hogy nem hiszem el azoknak a nőknek az állítását, hogy az ő férjük sose... :D gondolom a sok naív feleség, aki azt hiszi az ő férje/pasija rá se néz más nőre :) hát elmondom, hogy de, és baromi ritka aki nem dug félre! ezért is ábrándultam ki a férfiakból egy életre.
2017. febr. 9. 00:28
 19/30 anonim ***** válasza:
#18: Ugyan nem pontoztalak le, de ideje kiábrándulnod a nőkből is. 3 statisztikát láttam, mindháromban kb. 5% különbség volt a megcsalásokban nemek terén.
2017. febr. 9. 00:56
 20/30 anonim ***** válasza:
(majdnem) mindenkit megcsalnak - csak nem mindenki tud róla!
2017. febr. 9. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!