Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A kapcsolatfüggő emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatfüggő emberek megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 09:58
 1/8 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Át dugják magukat egy másikba.
2017. jan. 5. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mivel kell a változatosság.
2017. jan. 5. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Előfordul...
2017. jan. 5. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ó, de meg ám!

A kapcsolatfüggőkre pont az jellemző, hogy rossz kapcsolatból se szállnak ki addig, amíg nincs helyette másik. Többnyire mindegy, hogy ki, csak másik legyen, aztán mellette már ráérnek keresni valami jobbat.

A válogatósabb kapcsolatfüggők nem az első lehetséges partnerrel lépnek le, hanem előbb kivárják, hogy mennyire biztos az új kapcsolat, kibírnak-e együtt pár hónapot, és ha igen, akkor szakítanak, és mennek az újhoz. De addig felpróbálnak többet is, akivel rövid, pár hetes kapcsolat után szakítanak.

A kapcsolatfüggő abszolút nem hűséges típus, egyszerűen arról van szó, hogy akár rossz kapcsolatban is inkább van benne, mint hogy egyedül legyen akár egy napot is, és melegváltásban, párhuzamos megcsalás után lép egyik partnertől a másikig.

Sose hagyja el a régit a bizonytalanért, csak ha már biztosra megy.

2017. jan. 5. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen párkapcsolatban vannak, mivel hogy függők, így általában rosszban, ami ugye gyakorta megcsaláshoz vezet. Néha viszont velük is megeshet, hogy olyat találnak, akit szeretnek, ez esetben nem hiszem, h megcsalják, no persze nem tudhatom, mivel hogy nem vagyok kapcsolatfüggő.
2017. jan. 5. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én kapcsolatfüggő vagyok és a tapasztalatom saját magammal az, hogy nem csalok meg senkit, ha nem ad rá okot. Illetve a megcsalás sem az, hogy össze vissza dugok mindenkivel. Inkább lelkileg kerülök közel valakivel, ha az adott párkapcsolatban nem vagyok boldog. Én mindig el szoktam mondani a páromnak, ha nem jó valami, és nekem ez így már nem működik. Ilyenkor vagy szakít, vagy azt mondja, hogy maradjunk együtt megváltozik. Ha megváltozik, akkor többet nem kacsintgatok más felé, ha ugyan olyan marad, akkor szakítok vele, és általában azzal jövök össze akivel előtte közeli viszonyban voltam. Talán ez szemétség, de nem csak rajtam áll a dolog, és én mindig elmondom, ha valami nem oké.
2017. jan. 5. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy ilyen pasival ėltem.Összesen 2 hônapot ėlt egyedül előttem.Koråbban kapcsolatbôl kapcsolatba ugrålt.

Megcsalt, 3 hėt utån lelėpett.Mint utôlag kiderült, ez a csaj volt a 4.prôbålkozåsa a håzassågunk alatt.Az első 3 elutasītotta.

Ha jönnek a gondok, innen is lėpni fog.

2017. jan. 5. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
4-es mindenhez két ember kell!Olyan nincs hogy csak a màsik a szar alak !XDHa Ha Ha Ha!Mégha van igazssàg benne amit mondasz te csak a kapcsolatfüggőröl mondod hogy mijen hűtlen de te hogy mijen tökéletes nem vagy azt nem tudod kihangsűlyozni ez érdekes!
2017. jan. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!