Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok arról, ha egy olyan pasi flörtöl veletek, akinek van mennyasszonya?
Figyelt kérdés
Az edzőteremben mindig néz egy srác, kifejezetten keresi a jelenlétem...úgy vettem észre. Egyszerűen mindig átsétál a terem másik végébe, csak azért, hogy megnézzen, aztán visszamegy a túloldalra.Egy ideig flörtöltem vele, mosolyogtam is vissza rá, amikor ezt tette, DE amint megtudtam valakitől, hogy mennyasszonya van, egyből ignoráltam és azóta már nem mosolygok, de időnként rá-rá pillantok még kíváncsiságból.Viszont még mindig azt látom, hogy bár emiatt lankadt mostanában az érdeklődése, már ő sem mosolyog, de amikor teheti mindig pásztáz a szemével. 26 éves, kb másfél éve jár jegyben a barátnőjével. Nem tudom, titeket nem zavarna a dolog? Fel nem foghatom, ha valaki jegyben jár, hogyan képes más nővel flörtölni vagy bármit? Mondjuk én már azon is fennakadok, hogy minek ilyen hosszú időt jegyben járni?! Nem tudom, Ti mit gondoltok általában erről a témakörről és a szituációról?2017. jan. 13. 10:19
31/37 anonim válasza:
A 22 eves vagyok :D
A megintcsak "kedves" szavaidra inkabb nem reagalnek . Ez a rib_ancozas teged minosit nem engem ;) :)
Es ez hogy veded magad hogy nem latunk bele a kapcsolatodba a volt ferjeddel..hat megsugom tese latsz bele a srac es a menyasszonya eletebe.
32/37 anonim válasza:
Kérdező, te totál agresszív vagy, azt tudod ugye? nehéz rólad elhinni hogy normális lennél.
33/37 anonim válasza:
A "22 éves" kicsit intelligensebb nálad....
34/37 anonim válasza:
Kérdező: nagy szerelem lehetett ha azt se tudtátok megbeszélni hogy melyik országban éljetek együtt, egymásért....🙄🙄🙄
35/37 anonim válasza:
Kérdező minél többet szólsz hozzá annál ellenszenvesebb vagy, feltűnt?
36/37 anonim válasza:
Engem is zavarna ha a jegyesem mással flörtölne,sőt! De most nem a te férjedről van szó,semmi közöd hozzá és valószínűleg nem is akar többet tőled,mert akkor már lépett volna. Lépj tovább ezen! Egyébként tényleg lekezelő vagy itt elég sok hozzászólóval,ebből kifolyólag elég kibírhatatlan lehetsz.
37/37 anonim válasza:
A kérdező a kommentek alapján egy megalázott rusnya, megsavanyodott pszichopata. Nesze, jól esik így elemezni másokat, mint te tetted a fénykép alapján? Szerintem többre tartod magad, mint ami vagy, de nyugodj meg drága, nem kellesz a srácnak, valószínűleg behallucináltad a flörtöt, majd kattant az agyad - valóságba vissza - már nem észleled a flörtöt, mert soha nem is volt! És ne idegeskedj, valószínűleg azért lettél rusnya mert sokat kiabálsz hahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!