Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az egyik barátnőm azt állítja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátnőm azt állítja, hogy nagyon kevés olyan pasi van, aki nem vihető "táncba". Szerintetek? L

Figyelt kérdés

Úgy értem kevés, nagyon kevés olyan férfi van, akit ne lehetne elcsábítani, főleg ha a pasi flörtölős, tehát kimutatja, hogy bejön neki a másik csaj.

Tudom, most jön pár ezt megcáfoló szöveg, de csak őszintén válaszoljatok légyszi, ne rájátszással.

2016. aug. 29. 16:52
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mármint elcsábítani a barátnőjétől.
2016. aug. 29. 16:53
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Igaza van. Ha a csaj bejön neki és kitartó, jó eséllyel el tudja csábítani (legalább egy menetre).
2016. aug. 29. 17:03
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Én csak az tudom mondani minden rájátszás nélkül, hogy több olyan férfi ismerősöm is van akit nem lehetne elcsábítani a barátnőjétől. (Ez rám is igaz) Egyébként meg semmi értelme nem lenne a rájátszásnak, de amiben biztos vagyok, hogy aki szereti a barátnőjét és szerelmes belé, és minden rendben a kapcsolatban azt nem lehet elcsábítani. Most csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de mikor volt barátnőm, akkor én szerettem őt, és valahogy sose jutott volna eszembe az, hogy flörtöljek mással, vagy bármit kezdeményezzek. Ha valakivel boldog vagyok, akkor véleményem szerint ehhez kevés dolog ér fel, de egy kósza flörtölés vagy egy kaland valahogy nagyon nincs közte. Különben is, aki egy kicsit is szereti a párját az nem alázná meg azzal, hogy megcsalja..
2016. aug. 29. 17:07
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha engem akarna majd valaki elcsábítani, azt hiszem nagyon megbánná később, mert nem fognám magam vissza kiváló tulajdonságainak a szétkürtölésében.
2016. aug. 29. 17:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy hülyeség. Mindenképp megvédeném a férfiakat. Nem nem kérdése ez, hanem mentalitásé. Hidd el, nagyon sok lány vihető könnyen, csak mi nők nem reklámozzuk. A férfiak között is nagyon sok az igényes, aki nem tenné fűbe - fába és nem is csalja a párját.
2016. aug. 29. 17:17
 6/18 anonim ***** válasza:
22%

ez így van!

nekem sikerült táncba vinnem úgy egy pasit, hogy 6 éve van együtt a nőjével, és tette nekem a szépet, csak rajtam múlt, h. nem lett belőle viszony.

ha egyes nők tudnák, hogy mi folyik a hátuk mögött...

2016. aug. 29. 17:26
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Hogy mennyiségben mennyi van, azt nem tudom, mert nem végeztem kutatásokat ilyen téren. Abban viszont biztos vagyok, hogy ismerek ilyen férfiakat. Sok fiú barátom van, és szerencsére a jobb fajtából, akik nem azért barátkoznak velem, mert pnám van, aztán hátha... Közülük egyik sem a lyukat látja a nőben, hanem a társat. Egy társat pedig egy ribizli nem tud "kiütni". Páromra szemem láttára is mászott már rá más csaj, én meg csak mosolyogtam, mert tudtam, hogy magát égeti be. És ő is, meg a fiú barátaim is undorodva beszéltek az ilyen nőkről, és egy menetre se kellenének nekik.

Persze, az érem másik oldala, hogy nem mindenki ilyen, és nagyon sok a látszat kapcsolat, amiket könnyű "szétszedni". Az ilyen esetekben lesznek az olyan házasságok, ahol a férfi vagy a nő félremegy.

De egy kiegyensúlyozott kapcsolatba, 2 intelligens, értelmes ember közé nem tud bemászni semmilyen topmodell se. Egy ilyen kapcsolatért viszont folyton tenni kell, és persze meg kell találni a megfelelő társat magunk mellé. Ilyen valószínűleg kevesebb van, de nem vagyok abban biztos, hogy olyan kevés, mint sokan hiszik. Legalábbis, szeretném ezt hinni :)

2016. aug. 29. 17:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 3# al.
2016. aug. 29. 18:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
28 év alatt 1 csaj se tudod elcsábítani, szóval én a "nem vihetők" táborát erősítem. (szerencsémre)
2016. aug. 29. 19:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen tanulnék a barátnődtől.:)
2016. aug. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!