Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátnőm azt állítja, hogy nagyon kevés olyan pasi van, aki nem vihető "táncba". Szerintetek? L
Úgy értem kevés, nagyon kevés olyan férfi van, akit ne lehetne elcsábítani, főleg ha a pasi flörtölős, tehát kimutatja, hogy bejön neki a másik csaj.
Tudom, most jön pár ezt megcáfoló szöveg, de csak őszintén válaszoljatok légyszi, ne rájátszással.
ez így van!
nekem sikerült táncba vinnem úgy egy pasit, hogy 6 éve van együtt a nőjével, és tette nekem a szépet, csak rajtam múlt, h. nem lett belőle viszony.
ha egyes nők tudnák, hogy mi folyik a hátuk mögött...
Hogy mennyiségben mennyi van, azt nem tudom, mert nem végeztem kutatásokat ilyen téren. Abban viszont biztos vagyok, hogy ismerek ilyen férfiakat. Sok fiú barátom van, és szerencsére a jobb fajtából, akik nem azért barátkoznak velem, mert pnám van, aztán hátha... Közülük egyik sem a lyukat látja a nőben, hanem a társat. Egy társat pedig egy ribizli nem tud "kiütni". Páromra szemem láttára is mászott már rá más csaj, én meg csak mosolyogtam, mert tudtam, hogy magát égeti be. És ő is, meg a fiú barátaim is undorodva beszéltek az ilyen nőkről, és egy menetre se kellenének nekik.
Persze, az érem másik oldala, hogy nem mindenki ilyen, és nagyon sok a látszat kapcsolat, amiket könnyű "szétszedni". Az ilyen esetekben lesznek az olyan házasságok, ahol a férfi vagy a nő félremegy.
De egy kiegyensúlyozott kapcsolatba, 2 intelligens, értelmes ember közé nem tud bemászni semmilyen topmodell se. Egy ilyen kapcsolatért viszont folyton tenni kell, és persze meg kell találni a megfelelő társat magunk mellé. Ilyen valószínűleg kevesebb van, de nem vagyok abban biztos, hogy olyan kevés, mint sokan hiszik. Legalábbis, szeretném ezt hinni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!