Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megoldható, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megoldható, hogy egy pali nem függetlenként éjjel-nappal írogasson nekem hétfőtől vasárnapig?

Figyelt kérdés

Viberen, facebookon.

Kezd gyanús lenni, hogy a randik mindig át vannak szervezve ide-oda.

2016. aug. 22. 09:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2016. aug. 22. 09:23
 2/24 anonim ***** válasza:

Siman

Gondolom okostelefonja van, azzal meg barmikor, wc-ben, kocsiban, kanapen ulve...

Felhivni fel szokott vagy csak ir?

Ha nem hiv fel, akkor egyertelmu. Irni ugy is lehet, hogy asszonypajtas ott figyel mellette, szoban beszelni mar nem feltetlenul. Normalis baratno / feleseg meg nem kutakodik a masik levelezeseben / facebookjaban / telefonjaban (pedig itt konkretan most lenne ra oka, de ez mas kerdes.)

2016. aug. 22. 09:41
 3/24 A kérdező kommentje:
Viber, face chat
2016. aug. 22. 09:53
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

A pasik rafináltak, neked udvarol de közbe tart dugótársakat, hogy amíg nincs komoly kapcsolata addigis legyen aki kielégíti őket.

2016. aug. 22. 10:11
 5/24 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, de azt igen, hogy bevallottan nem egy hűséges típus. Ezt elmondta nekem az elején. Mármint, hogy a nő nem csalhatja meg, de ő közel majdnem minden nője mellett félrement, mert hajtja a vére.
2016. aug. 22. 10:31
 6/24 A kérdező kommentje:
Ebből gondolom, hogy lehet épp én vagyok a soros. Vagy a megcsalt nő szerepben vagy az, akivel épp megcsalja.
2016. aug. 22. 10:33
 7/24 anonim ***** válasza:
Gyönyörű. xD
2016. aug. 22. 10:43
 8/24 anonim ***** válasza:
Lehet te vagy a soros? :D Biztosan te vagy a soros, csak majd ha melletted is más ágyábán tölti az idejét akkor ne panaszkodj! (amúgy lehet most is másik csaj ágyából chatel veled)
2016. aug. 22. 10:58
 9/24 anonim ***** válasza:

Te egy ostoba vagy!

Nem téged nem csal meg te kivétel vagy! Eddig hajtotta a vére most már nem! Most már hátradölhetsz. Biztos a beteg mamája miatt szerveződtek át a randik vagy jótékonykodott önkéntesként! Aggodalomra semmi ok :)

2016. aug. 22. 11:12
 10/24 A kérdező kommentje:
Lehet. De az is lehet, hogy idővel minden ember változik.
2016. aug. 22. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!