Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megoldható, hogy egy pali nem függetlenként éjjel-nappal írogasson nekem hétfőtől vasárnapig?
Figyelt kérdés
Viberen, facebookon.
Kezd gyanús lenni, hogy a randik mindig át vannak szervezve ide-oda.
2016. aug. 22. 09:06
21/24 anonim válasza:
Ha már ennyire elbolonditott a ....jával akkor legalább legyen annyi eszed, hogy húzol vele gumit és vigyázol. Mert aki ennyire fekszik össze vissza mint a te baráod azoktól elég sok fincsi nyavalyát összetudsz szedni.
22/24 anonim válasza:
20-as mennyire kiborult. Mintha legalább is az ő nőjéről lenne szó. Hol beszélt gyerekről meg miegymásról nem értem?
23/24 anonim válasza:
Ne alázd már meg magad előtte. :D Így is azt hiszi magáról biztos,hogy bárkit megkaphat. :D
Én egyszer visszautasítottam egy hasonló kaliberű férfit. Az álla leesett kb. :D Azt az arcot sose felejtem el. Szerintem életében először mondtak neki nemet.
24/24 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nehéz, mert szereted, de ha belemész, akkor a későbbiekben csak még nehezebb lesz! Mert biztos meg fog csalni téged is, ez nem kétséges. Ő élvezi az újítást, a titkolózást, a lebukás veszélyét, stb., tehát plusz kielégülést jelent számára. És erről nem fog tudni lemondani senki kedvéért. Persze majd idővel megváltozhat még, de ez függ attól is, hogy most hány éves: ha még fiatal, akkor talán megkomolyodik és családot alapít valakivel vagy majd egyszer jól pofára esik és kapcsol. De akkor is simán előfordulhat majd, hogy kicsit félrekacsintgat házasság és gyerek(ek) mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!