Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megoldható, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megoldható, hogy egy pali nem függetlenként éjjel-nappal írogasson nekem hétfőtől vasárnapig?

Figyelt kérdés

Viberen, facebookon.

Kezd gyanús lenni, hogy a randik mindig át vannak szervezve ide-oda.

2016. aug. 22. 09:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

[link]

Tényleg? :D

2016. aug. 22. 11:24
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező....

"Lehet. De az is lehet, hogy idővel minden ember változik."

Remélem, hogy ilyenkor nem arra gondolsz, hogy majd miattad megváltozik?

Valamit megsúgok, ha valakinek ilyen a vére mint az Övé, az sosem fog ilyen téren megváltozni. Az meg tévhit, hogy majd miattad.

Bár tudod mit, legyen..majd idővel, 10-20-30 év múlva megváltozik, de ez nem melletted fog történni, max akkor amikor már benne lesz a kórban, lesznek gyerekei meg unokái...

2016. aug. 22. 11:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat....az ilyen ""férfiak"" nem változnak meg soha....csak egy jó tanács.

23N

2016. aug. 22. 11:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Hahaha gondolkozz már kicsit....nem nehéz összerakni a történteket a leírtakból....
2016. aug. 22. 11:55
 15/24 anonim ***** válasza:
te egy undorító guminő vagy. igen megoldható, rafinált faj a férfi :)
2016. aug. 22. 12:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem változik meg ha valaki egy ilyen lejtőn nekilendült csúszni hogy mindenkit megcsal nem fogja tudni abbahagyni. Ezek függenek a hazugságtól és a bujkálastol. Sunyi marad egy életen át sose fog egyenes gerincel járni egy ilyen ember.
2016. aug. 22. 12:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Kac-kac...persze, biztos te vagy az a nő aki miatt megváltozik. Hiszen az élet egy brazil szappanopera. Ne legyél hülye.
2016. aug. 22. 13:01
 18/24 A kérdező kommentje:

nem vagyok guminő, csak szerelmes :( sajnos :(

amiről nem tehetek, de igyekszem valahogy kihátrálni a dologból, de nem lesz könnyű.. :( igazából nem is tudom, hogy kezdjek neki..ha nem lennék szerelmes, könnyebb lenne, de így.. :(

2016. aug. 22. 13:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor nincs gond szerintem nyugodtan feküdj le vele hiszen szerelmes vagy. Egy szenvedélyes éjszakát mindenképpen megér nem?
2016. aug. 22. 14:00
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

Mert sok nőtársaddal egyetemben ösztönből az ilyen semmirekellő rosszfiúkra buktok aki az első adandó alkalommal összetöri a szíved, vagy teherbe is ejt aztán otthagy egy gyerekkel aki majd apa nélkül kell hogy felnőjjön.

Legalábbis én biztosan nem fogok majd egy átvert, kiélt, kiégett nővel összeállni és valami kényszeres félredugó gyerekét nevelni a saját vérem helyett.

Akkor inkább örökké egyedül maradok.

Ha neked most jó egy olyan pasi aki 9 másikat dug, akkor majd a gyerekeidnek is magyarázd meg hogy miért van olyan sok féltestvérük és miért láthatják olyan ritkán az apjukat, ha egyáltalán hajlandó lesz rájuk nézni szökőévben úgy 1x.

2016. aug. 22. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!