Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátnőm azt állítja, hogy nagyon kevés olyan pasi van, aki nem vihető "táncba". Szerintetek? L
Úgy értem kevés, nagyon kevés olyan férfi van, akit ne lehetne elcsábítani, főleg ha a pasi flörtölős, tehát kimutatja, hogy bejön neki a másik csaj.
Tudom, most jön pár ezt megcáfoló szöveg, de csak őszintén válaszoljatok légyszi, ne rájátszással.
Nincs olyan lány, akiért a mostani barátnőmet elhagynám/ megkockáztatnám az elvesztését. Senki. Angelina Jolie ha elém állna, akkor se.
Imádom ezt a lány, pont olyan magas, mint amit szeretek, hosszú, hullámos a haja, pont olyan kis aranyos cicije, popsija van, amit szeretek, kedves, rendes, aranyos, mosolygós, házias, és még a neve is megegyezik a névfétisemmel. Még egyszer mondom. Soha, senkiért nem hagynám el. Nem tudsz nekem olyan díszp---át mondani, akiért lecserélném. 23/F
Bár én lány vagyok, de ettől független sem értek egyet ezzel a kijelentéssel. Szerintem mindkét nemben megtalálhatók a gerinctelen emberek, akiknek nem jelent az ég világon semmiféle problémát megcsalni a párjukat, de ugyanakkor ott van azoknak a tábora, akiket még ha fejre állsz sem tudnál elcsábítani.
Baráti körömben több párkapcsolatban élő fiú is van, akit már próbáltak meg elcsábítani ilyen forintos nőcskék és lám egyiknek sem sikerült. Mert valóban szerelmesek, szeretik a barátnőjük minden porcikáját é nincs az a nő, aki miatt hátba támadnák a szeretett nőt. És ez így is a normális. Aki félrekacsingat, az már rég rossz, ott nincs szerelem.
Nincs tökéletes kapcsolat. Olyan van, hogy épp abban az időszakban nincs probléma, vagy még fiatal a kapcsolat (1-2-3-4 éves) és ezért nincs probléma. De előbb utóbb lenne ok a veszekedésre, hiszen mindenki ember és ez is része az összecsiszolódásnak.
Épp az előbbi esetben, ha épp hullámvölgyben jár a kapcsolat akkor igenis lehet találni gyenge pillanatot, amikor táncba lehet csábítani. De ez alkat kérdése. Van akit lehet, van akit nem. Ezt csak az tudhatja magáról biztosan, aki már került ilyen helyzetbe. Például: az elmúlt 2 évben összesen 4-szer feküdtünk le a feleségemmel. Én flörtölős típus vagyok, imádok ismerkedni, játszani, de van egy határom és ez a fizikai kontaktus egy pontja, amit nem lépek át. Tehát egy tánc a céges buliban még oké, de tapi, csók már nem. Úgy az se zavar engem, ha ő hasonlóképp pasizik. De ez az én alkatom. Hiába nyom össze a szexhiány én vele próbálom megoldani. Persze ennyi idő után látszik, hogy válás lesz a vége, de én addig nem fogok mással semmit tenni. Más ugyanakkor már két évvel ezelőtt megcsalta volna az első adandó alkalommal.
Ez alkat kérdése.
Elottem mindent leirtak..
Meg egy kerdes? Ezt o dicsősègnek tartja? Ez miert jo? Miert erzem ugy, h ezt a baratnod "menonek" tartja?
Ha nem lenne Pasim..es ismernem a baratnod akkor a leendo faszijat elcsabitanam.. vagy elcsabittatnam valakivel. Aztan megnezem az arcat mikor megtudja milyen szar.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!