Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit gondolnátok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok arról, ha egy olyan pasi flörtöl veletek, akinek van mennyasszonya?

Figyelt kérdés
Az edzőteremben mindig néz egy srác, kifejezetten keresi a jelenlétem...úgy vettem észre. Egyszerűen mindig átsétál a terem másik végébe, csak azért, hogy megnézzen, aztán visszamegy a túloldalra.Egy ideig flörtöltem vele, mosolyogtam is vissza rá, amikor ezt tette, DE amint megtudtam valakitől, hogy mennyasszonya van, egyből ignoráltam és azóta már nem mosolygok, de időnként rá-rá pillantok még kíváncsiságból.Viszont még mindig azt látom, hogy bár emiatt lankadt mostanában az érdeklődése, már ő sem mosolyog, de amikor teheti mindig pásztáz a szemével. 26 éves, kb másfél éve jár jegyben a barátnőjével. Nem tudom, titeket nem zavarna a dolog? Fel nem foghatom, ha valaki jegyben jár, hogyan képes más nővel flörtölni vagy bármit? Mondjuk én már azon is fennakadok, hogy minek ilyen hosszú időt jegyben járni?! Nem tudom, Ti mit gondoltok általában erről a témakörről és a szituációról?

2017. jan. 13. 10:19
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
A 8. válaszolónak pedig annyit reflektálnék....hogy ez az elvárás?! Ne viccelj kérlek. Elvárásból eljegyezni valakit, mert az olyan trendi....?! 30 éves nő vagy és így gondolkodsz?! Szerintem szánalmas. Egy eljegyzésnek ugyanis erkölcsi mondanivalója van, ami ugyan nem kötelez jogi szinten lépésekre, de van erkölcsi mondanivalója. De gondolom ez számodra értelmezhetetlen.
2017. jan. 13. 12:28
 12/37 A kérdező kommentje:
9. Egyébként akkoris azt mondanád, hogy játék, ha a te mennyasszonyod tenné ezt az edzőteremben egy másik pasival?! Baromira megnézném a képed......aztán meglátjuk hogy ugyanezt a szöveget nyomatnád-e.
2017. jan. 13. 12:31
 13/37 anonim ***** válasza:
11. nem, drága...Elvárásból eljegyezni mert a környezet meg a barátnő ezt várja el meg ezzel nyaggatja. Ne mondd már hogy nem tudod miről beszélek, a családok 90%-ban előfordul! 'Kisunokám, de hát már 2 éve együtt vagytok, mikor mehetek már a lagziba? Mikor leszek már dédnagyi??'. 'Fiam, mikor veszed már el a Katikát, lassan már 30 leszel, unokám mikor lesz??' 'Peti, nem tervezel velem komolyan..már 2 éve együtt vagyunk és még nem kérted meg a kezem..nekem olyan férfi kell akinek komolyak a szándékai. Peti, gyereket akarok...'. Soroljam még?
2017. jan. 13. 12:36
 14/37 A kérdező kommentje:
13. Akkor ezek szerint én felelős, intelligens emberek közt élek, mert én még ilyen nagy bullshittel személyes környezetemben nem találkoztam. Rossz lehet.. :D De azért, mert valakit eljegyeznek, még nem biztos, hogy el is fogja venni.... Na ilyennel viszont már számtalannal találkoztam a nem személyes környezetemből. Gondolom, részben annak köszönhető, amit mondasz.
2017. jan. 13. 12:39
 15/37 anonim ***** válasza:
95%

Túl sokat foglalkozol vele. Fölösleges. Ez a pasi foglalt. A férfiak amúgy is sokszor másképp állnak a házassághoz, párkapcsolathoz.

Ha meg nem kezdeményezett nálad, akkor fölösleges ezzel törődnöd. Ha pedig megteszi, eldöntheted, hogy amit kínál azzal te megelégszel-e (vagy legalábbis egy időre).

Ennél keményebb dolgok is vannak: van akinek belefér, hogy a házastársa mellett mással is van nemi kapcsolata. Majd, ha idősebb leszel rájössz te is, sokféle ember van, akik sokféleképpen élik az életüket.

2017. jan. 13. 12:44
 16/37 A kérdező kommentje:
DE ISMÉT MEGKÉRDEZEM MINDENKITŐL: HOGY AKKORIS AZT MONDANÁTOK, HOGY EZ CSAK JÁTÉK, ha a ti mennyasszonyotok/vőlegényetek flörtölne az edzőteremben egy másik pasival/nővel?! Mert nagyon úgy gondolom, hogy akkor már nem ez lenne a dolgokról a véleménye azoknak a személyeknek, akik most ezt mondják... :D
2017. jan. 13. 12:45
 17/37 A kérdező kommentje:
15. Szerintem egy házasságot nem lehet másként értelmezni, sem egy párkapcsolatot. Aki ezt teszi, az csak kifogásokat keres. Ez a véleményem. Férfiak másként értelmezik..pfff... tiszta vicc
2017. jan. 13. 12:47
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező: nyugodj meg először is, nem olyan vészes szerintem ez a téma, hogy felidegesítsd magad. én 27 éves nő vagyok, és szerintem részben igazad is van, de részben tényleg elég szigorúan veszed ezt a dolgot. Nyilván: a flört határait nem mindenki ugyanúgy értelmezi. lehet, hogy igazad van, és tényleg kihívóan nézegetett téged, valószínűleg egy nőcsábász a pasi. ez nekem sem szimpatikus. de az sem nagyon, ahogy te beszélsz a volt férjedről, (vajon miért csak volt?) najó nem akarok gúnyolódni, de te meg túl vaskalapos vagy. ezzel a mindenhova mindig együtt jártunk, ujjunkon a gyűrű, meg szemfedő, soha egyetlen egy pasira/csajra rá nem néztünk..nem vagyunk egyformák! attól még nem bűnöző valaki, mert kicsit flörtölős, de szerintem annak is van valami baj az agyával, aki ezt ennyire nem bírja elviselni. Ez vérmérséklet kérdése, ha neked is több önbizalmad lenne, hidd el, nem paráznál ezen ennyit.
2017. jan. 13. 13:43
 19/37 anonim ***** válasza:
Vagy velem van a baj, hogy én nem féltékenykedek minden árva mozdulatra? Én kifejezetten nyugodt vagyok, és ha úgy érzem valaki átlép egy határt: otthagyom. Hozzáteszem: velem is fordult már elő olyan, hogy váratlanul megcsaltak, és szar is volt. és az hogy a hátam mögött mit csinál a párom, nem tudom, nem ellenőrzöm:) de én bízom benne. Szerintem ha állandóan gyanakszol, meg kalickába zárod, attól sem nem fog jobban becsülni, sem nem lesz becsületesebb! Ezt egy nő érzi! Olyan párt kell választani, akiben szívből meg tudsz bízni, és nem szabad gyanakvónak lenni. (attól nem lesz hűségesebb:)
2017. jan. 13. 13:50
 20/37 anonim ***** válasza:
13-as: jót röhögtem, egyet értek :))) jófej vagy!
2017. jan. 13. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!