Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhathat valamit a pasi?
Figyelt kérdés
Egy hónapja dolgozom a munkahelyemem ahol 5 férfivel és egy idősebb nővel vagyunk egy irodába. Az első napokbam észrevettem hogy egy munkatársam egyfolytában néz. Áthatóan folyamatosan ha észreveszem elfordul. Nagyon bejön nekem a pasi de nem vagyunk függetlenek. Beszélgetni alig van alkalom mert mindenki végzi a dolgát alig van idő enni is. Eddig kettesben soha nem beszéltünk nem keresi a társaságom inkább kerül. Viszont nagyon bejön a férfi és kívánom is de nem tudom hogy jelezzem neki és hogy derítsem ki hogy ő is ugyanígy van- e velem.2016. szept. 11. 19:12
1/4 Dreamer88 válasza:
Annyira sincs idő (pl munka után) hogy elhívd egy italra?
Ha viszont egyikőtök se független akkor mit is akarsz tőle pontosan???
2/4 Kovács István09 válasza:
Kérdezd meg a párod, hogy megcsalhatod-e. Ha megengedi, akkor biztos segít a csábításban. Most tényleg, minek bonyolítani az életed? Nem jó s párod mellett?
3/4 anonim válasza:
ha néz te meg nedvesedsz, akkor nem bonyolult a helyzet. teperd le és élvezd az eredméynt
4/4 anonim válasza:
Jezusom, azert eleg gaz, hogy ilyen a hozzaallasod. Az, hogy valaki megtetszik nekunk, attol fuggetlenul, hogy parkapcsolatban vagyunk, meg nem bun, hiaba mukodik flottul egy kapcsolat, attol meg bizony plane tobb ev utan teljesen normalis, ha vonzodunk mashoz is, a gond az, ha hagyjuk ezeket a vagyakat beteljesedni. Velem is elofordult olyan, hogy a munkahelyemen nagyon bejott az egyik pasi, de mivel boldog parkapcsolatban elek, ezert miutan ezt felismertem, tudatosan kezdtem a tavolsagot tartani vele. Udvarias voltam es baratsagos,de csak annyit kommunikaltam vele, ami feltetlen szukseges volt, ezen felul nem kerestem a tarsasagat, mert meg veletlenul sem akartam elcsabulni, mert boldog voltam a parommal. Ha nem mukodik es mar a megcsalason gondolkodsz, miert nem lepsz ki a mostani kapcsolatodbol es azutan keresel mast,hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!