Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasi haverral együtt aludni -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi haverral együtt aludni - megcsalás?

Figyelt kérdés
Hogy vélekedtek a dologról?
2017. jan. 9. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ miért történik. Ha nincs más megoldás, nincs hol aludjon és nem történik semmi, akkor oké. De egy ágyban akkor sem kell feltétlenül, lehet a kanapén, vagy esetleg a földön aludni. De ha egy ágyban, mert nincs más és semmi se történik, még nem megcsalás.
2017. jan. 9. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell egyáltalán együtt aludni? Nincs más lehetőség, vagy csak azért, mert jópofa ötlet?
2017. jan. 9. 20:56
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Az!
2017. jan. 9. 20:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Lett volna lehetőség máshol is aludni, de valahogy olyan természetesen jött, hogy egy ágy. Én voltam a pasinál este, úgy, ahogy mondjuk egy barátnőmhöz is átmennék. Én hiszek a férfi-nő barátságban.
2017. jan. 9. 21:02
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem volt szex és petting, akkor nyilván nem megcsalás.
2017. jan. 9. 21:07
 6/14 anonim ***** válasza:
38%
Ha hagytad, hogy tapizza a segged, melled és ettől felfelé, akkor megcsalás. Ha nem volt benne semmi szexuális töltet, nem.
2017. jan. 9. 21:26
 7/14 kolosszus22 ***** válasza:
87%
Ha nincs szexualitásra való hajlandóság, magyarán fekszik az egyik az ágy egyik felében, másik a másikban akkor nyilván nem megcsalás. Ennek ellenére én nem lennék nyugodt ha a barátnőm más pasikkal akar együtt aludni egy ágyban akár haver, akár nem. Az ördög nem alszik, az meg h te csak szimpla haverként tekintesz rá, az nem jelenti azt h a "haverod" se használná ki a helyzetet ha úgy adódna.
2017. jan. 9. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem fordított esetben neked sem esne jól.Hiába csak alvás volt akkor sem illik szerintem ez egy párkapcsolatba...Ha nekem a pasim egy lány barátjánál aludna hát ki is szaggatnám az összes haját.Sosem tudod neki bebizonyítani ,hogy nem történt semmi .Jogosan gondolhatja ,hogy volt valami.
2017. jan. 9. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Addig fogsz hinni benne, míg be nem dugja neked, aztán leesik a tantusz.
2017. jan. 9. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha kutya alszik köztetek azon az ágyon,akkor nem.:)
2017. jan. 9. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!