Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a lánynak, hogy a barátja akivel együtt van hónapok óta megcslja?

Figyelt kérdés
Ismerem látásból a lányt, és a barátját is akivel 4 éve van együtt és csalja. Viszont nem szeretnék szart kavarni,de ugy gondolom korrektnek, hogy a lánynak tudnia kell róla. A srácot ugyanazzal a csajjal láttam szórakozóhelyen smárolni, majd két hónap múlva moziba is, ahol ki nem szálltak egymás szájából. Hogy lehet egy ilyen fiúnak lelkiismerete, és hogy nem fél hogy lebukik? Hogyan tudnám a lánynak a tudomására hozni diszkréten?

2016. szept. 19. 23:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyesírási hibák miatt
2016. szept. 19. 23:35
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem, nem szabad ebbe beleavatkoznod. Ha ennyire nem diszkrét módon csalja a srác a barátnőjét, akkor előbb vagy utóbb rá fog jönni erre a lány.
2016. szept. 19. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenkepp elakarod mondani, akkor csak menj oda hozza es kozold vele egyenesen, mellebeszeles nelkul. Teny mondjuk hogy ez nem rad tartozik, de ha en lennek a lany helyeben, tudni akarnam hogy a parom megcsal. Csak egyszer elunk es nagy veszteseg eveket olni egy olyan kapcsolatba, ami csak az egyik fel reszerol tisztesseges es ami a vegen ugyis felorolne.
2016. szept. 19. 23:45
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

"Viszont nem szeretnék szart kavarni"

Akkor eddig miért nem mondtad el?

Nem értem......

2016. szept. 20. 00:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudnán nézegetni, de azt is tudom, hogy elvileg nem kéne beleavatkozni. Viszont én is "örülnék", ha valaki elmondaná, hogyha hülyének nézne az, akit szeretek és akivel együtt vagyok, megbízom benne. Nehéz ügy, de én szeretném, ha ilyen van, hogy elmondja valaki nekem, mert jobb mintha ugy csókol meg és ölel át, hogy előtte mással volt... Ugy néz a szemembe és mosolyog... Gerinctelen.
2016. szept. 20. 00:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azok táborát erősítem, akik szerint mondd el a lánynak!

Ha legközelebb látod valakivel fotózd le vagy csak simán menj oda a csajhoz és mondd el. Utóbbinál sanszos, hogy nem fog hinni neked bemondásra.

2016. szept. 20. 03:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, egy fotó nem ártana, ha el akarod mondani, vagy több szemtanu. Én is tudni szeretném a csaj helyében, de nem biztos, hogy bizonyíték nélkül elhinném valakinek, akit csak látásból ismerek.
2016. szept. 20. 07:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha látásból ismered, nem biztos hogy hinni fog neked...
2016. szept. 20. 09:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem rendes tőled, hogy el akarod mondani neki, én is tudni akarnám, ha ilyen lenne.

Egyszer élünk, ha van rá mód, akkor jó, ha tudatjuk az illetővel, hogy időt veszteget valakire, aki nem éri meg.

Ha tudsz, csinálj képet, ha nem, csak szimplán mondd el neki.

2016. szept. 20. 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem avatkoznék bele. Amiről nem tud new fáj.

Viszont valahol szép tőled hogy elakarod mondani ,persze ha tényleg nem a szrkevermés a célod.

Fotozd le őket az a biztos és mutasd meg a csajnak.

n24

2016. szept. 20. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!