Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a lánynak, hogy a barátja akivel együtt van hónapok óta megcslja?

Figyelt kérdés
Ismerem látásból a lányt, és a barátját is akivel 4 éve van együtt és csalja. Viszont nem szeretnék szart kavarni,de ugy gondolom korrektnek, hogy a lánynak tudnia kell róla. A srácot ugyanazzal a csajjal láttam szórakozóhelyen smárolni, majd két hónap múlva moziba is, ahol ki nem szálltak egymás szájából. Hogy lehet egy ilyen fiúnak lelkiismerete, és hogy nem fél hogy lebukik? Hogyan tudnám a lánynak a tudomására hozni diszkréten?

2016. szept. 19. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs annal rosszabb mikor kiderül h mindenki tudta es senki sem szolt!!!a kedves völegenyem honapokig csalt mindenki tudta ,baratok munkatarsak...a fene ebbe a nem avatkozunk bele...!!!!de!!belekell!!!igenis jogunk a masiknak boldogsagot okozni!!persze amik honapokkal kesöbb él meg!ha en elöbb tudtam volna h a parom egy szemet most jo allasom lenne.teljesen mas eletem.en hülye miatta maradtam mert ö szeret!jah 4 honappal kesöbb kiderült a viszonya (fel eves).haragszom az emberekre akik elhallgattak,a naivsagom miatt nem vettem eszre de mas segithetett volna!mindenkinek joga van tudni az igazat!!egyszer elünk!!!azt ugy ahogy mi akarjuk!!!ne ugy ahogy masnak jo!!!
2016. szept. 20. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd el! De egy kép mindenképp kellene mert anélkül nem hiszem,hogy elhinné.
2016. szept. 20. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!