Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 3.5 éve voltunk együtt. Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3.5 éve voltunk együtt. Többi lent?

Figyelt kérdés

3.5 évig voltunk együtt. 2 hónapja szakitottunk egy veszekedesen. o jobbnak latta, hogy külön váljon utunk es kieli magát meg bulizik inkább es ismerkedik..

közben gyakran ram irt, keresett neten.

mostanában úgy nézett ki rendezodtek a dolgok es ujra folytatjuk a dolgot. kiderult, hogy egy jól sikerült buli közben egy korábbi buliban megismert sráccal egyszer csókolózott meg tancolt vele. Ez azután derült ki, hogy osszejottunk ujra, persze nem o mondta el, hanem én jöttem ra..

Ekkor en mondtam, hogy most meg nekem megy így.

ő azt mondja, hogy velem akar lenni, engem szeret, nem akar mással lenni. mindketten elsők voltunk egymasnak.

szerintetek mitévő legyek?

2016. szept. 21. 15:54
 1/9 A kérdező kommentje:
21f 19l
2016. szept. 21. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
kösd fel magad
2016. szept. 21. 15:57
 3/9 A kérdező kommentje:
az is egy megoldás lehet, számodra.
2016. szept. 21. 16:03
 4/9 A kérdező kommentje:
szeretem nagyon, en folytatni akartam ezt a kapcsolatot azért is tudtuk folytatni mert felkerestem. de mint ez kiderult igy már nem tudom mit csinaljak...
2016. szept. 21. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok értelme lenne újra összejönni.
2016. szept. 21. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd.
2016. szept. 21. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak mással akart lenni.

Később is előjöhet a dolog, 2-3 év múlva.

Lépj tovább!

2016. szept. 21. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nehez kibogozni az irasod... Most korabban csokolozott azzal a sraccal, amikor epp nem jartatok, vagy ez azota tortent, hogy ujra osszejottetek?
2017. márc. 16. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat sztem ezek után semmi értelme mégha akkor smàrolt is mikor külön voltatok neki nem az volt az első hogy veled folytassa sztem a csàvonak nem kellett igy maradtàl te!
2017. márc. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!