Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krisztina1215 kérdése:
.4 és féléve vagyunk együtt párommal . Angliaban élünk 3 éve most otthon voltunk szabadságon és szakitott velem . Harcoljak?
Figyelt kérdés
Nagyon sok roszat megéltünk együtt . Pl. Bátyam halála a, elhalt terhes, a családunk sem könyitettek meg a helyzetünket . Azt mondja besokkalt elege van élni akar 28 éves . Én 30. Azt mondja mar nem szerelmes Mit tegyek? Harcoljak?2016. aug. 13. 15:34
1/13 anonim válasza:
Aki menni akar az hagy menjen. Majd rájön o ,hogy most egy baklovest követ el,aztán vissza megy hozzád. Ez esetben csak annyi a kerdes,hogy te vissza fogadod-e. De lehet,hogy ez a jo döntés mindkettotok számára
Ha nem vagytok hazasok,annak 'orulj',hogy legalább egy valast megúsztál:)
2/13 anonim válasza:
Mivel ő már ne szeret, ezért szerintem nincs értelme harcolni érte. Fogadd el és kezdj új életet.
3/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elkellene engednem , de anyira fáj. Es azt is tudom hogy sajnos nagyon befolyasolhato ember . A csaladja eleg akaratos . Nem értem mindent felad mért nem tud harcolni értünk?
2016. aug. 13. 15:48
4/13 anonim válasza:
De ha nem szerelmes, mit tud harcolni? Üljön és erőlködjön, hogy jöjjön vissza a szerelem?
5/13 anonim válasza:
Ne harcolj (ne féltsd és ne sajnáld magadat), engedd el, különben sosem fog rájönni, hogy mit vesztett.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom maagamhoz láncolni csak nem értem hgoy hirtelen minden megváltozik .Es most jön rá hogy élni akar hogy tervei vannak? Én soha nem hátráltatam benne . Nem akarom hogy erölködjön csak hogy ne zárjon ki telejesen mert mér beszélni sem akar velem .
2016. aug. 13. 16:00
7/13 anonim válasza:
"Azt mondja besokkalt elege van élni akar 28 éves ."
Ha ezt mondta, akkor arra célzott, hogy melletted/veled nem "élt". Inkább nem írom le a barátodról a véleményemet, csak annyit, hogy az ilyen célozgatás nekem nagyon nem jönne be a helyedben. Örülj, hogy megszabadulsz tőle.
8/13 A kérdező kommentje:
Csak az fáj hogy mindent együtt terveztünk itt Angliaban .En mindent megtettem érte tudom sokat láttot sirni es lat batyam halála miatt de ez természetes szerintem ebböl lett elege Én mindenben támogattam mert szerettem .
2016. aug. 13. 16:07
9/13 anonim válasza:
Igen. Tudom. Sokáig együtt voltatok. Szakítás után az ember hasonlót élhet át, mint a gyász. Van, aki így éli meg, mások máshogy. Főleg, hogy ő akar veled szakítani, az nyilván eleve rosszul esik neked. Ha szereted, akkor viszont tudnod kell elengedni is.
10/13 anonim válasza:
Egyébként ha azt nem tudja felfogni, hogy a bátyád halála miatt sírtál, akkor... szerintem neked is jobb lesz, ha elengeded...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!