Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krisztina1215 kérdése:
.4 és féléve vagyunk együtt párommal . Angliaban élünk 3 éve most otthon voltunk szabadságon és szakitott velem . Harcoljak?
Figyelt kérdés
Nagyon sok roszat megéltünk együtt . Pl. Bátyam halála a, elhalt terhes, a családunk sem könyitettek meg a helyzetünket . Azt mondja besokkalt elege van élni akar 28 éves . Én 30. Azt mondja mar nem szerelmes Mit tegyek? Harcoljak?2016. aug. 13. 15:34
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy ilyen kedvesek vagytok velem.Nem tudom hogy alakul az életem nélküle és még most jön a java mindent feladni a házat ahol lakunk . es egy honapja vettünk egy uj kocsit közösen mert mi ugy is együtt maradunk . Es most itt leszek egyedül Angliaban .
2016. aug. 13. 16:26
12/13 anonim válasza:
Kitartás. Már 4 és fél éve ott élsz, biztosan jól tájékozódsz és szereztél legalább néhány ismerőst.
Egy barátnőm is hasonlóan járt, mint te, csak ő az USA-ban élt és a barátja helyi volt, összeköltöztek, közös bútor, minden, stb.
Szakítottak, nehéz volt neki is, de túl van ezen és azóta már sok országban járt, élt.
Biztosan te is feltalálod magadat!
13/13 A kérdező kommentje:
Mindig eros nönek tartottam magamat de amiota bátyam elment nem ezt érzem .Es most ugy érzem nem tudok felállni .Innen .
2016. aug. 13. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!