Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » .4 és féléve vagyunk együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztina1215 kérdése:

.4 és féléve vagyunk együtt párommal . Angliaban élünk 3 éve most otthon voltunk szabadságon és szakitott velem . Harcoljak?

Figyelt kérdés
Nagyon sok roszat megéltünk együtt . Pl. Bátyam halála a, elhalt terhes, a családunk sem könyitettek meg a helyzetünket . Azt mondja besokkalt elege van élni akar 28 éves . Én 30. Azt mondja mar nem szerelmes Mit tegyek? Harcoljak?
2016. aug. 13. 15:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy ilyen kedvesek vagytok velem.Nem tudom hogy alakul az életem nélküle és még most jön a java mindent feladni a házat ahol lakunk . es egy honapja vettünk egy uj kocsit közösen mert mi ugy is együtt maradunk . Es most itt leszek egyedül Angliaban .
2016. aug. 13. 16:26
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Kitartás. Már 4 és fél éve ott élsz, biztosan jól tájékozódsz és szereztél legalább néhány ismerőst.

Egy barátnőm is hasonlóan járt, mint te, csak ő az USA-ban élt és a barátja helyi volt, összeköltöztek, közös bútor, minden, stb.

Szakítottak, nehéz volt neki is, de túl van ezen és azóta már sok országban járt, élt.

Biztosan te is feltalálod magadat!

2016. aug. 13. 17:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindig eros nönek tartottam magamat de amiota bátyam elment nem ezt érzem .Es most ugy érzem nem tudok felállni .Innen .
2016. aug. 13. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!