Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal együtt voltunk 1.5 évig, mi lehet az oka, hogy tartja velem a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Hosszú lenne belemenni, miért mentünk szét, meg nyílván ehhez mindkét oldalt hallani kellene. Nem értem miért akarja tartani velem a kapcsolatot még mindig? Ő a lány. Ő szakított velem. Szerelmes belém, de elmondása szerint nem megy nekünk a kapcsolat, sok a vita, a feszültség. Kedden szakítottunk, igaz én is keresem, de mindennap rám ír, hogy mizu? Meg vigyázzak magamra, stb. Elég ridegen ír, de ír. A kérdésem a következő: miért tartja velem a kapcsolatot? ti miért tennétek ezt?2016. júl. 15. 23:18
1/6 anonim válasza:
Basszus, mert 1,5 év az 1,5 év, addig a mindennapi élette része voltál és nem bírja pár nap alatt ezt kitörölni magából.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a teendő. Reménykedek, hátha.. Másrészről nem akarom az időmet vesztegetni azzal, hogy várok. De szeretem. Mindenki akit kérdezek mást mond, én meg nem tudom mit gondoljak, mit kellene tennem.
2016. júl. 15. 23:39
3/6 anonim válasza:
Csak arról akar valaki hallani valamit (húzamosabb távon), aki hiányzik, tehát nem tud elfelejteni, hiányzol neki, és mivel ő ír, akkor te is válaszolni fogsz neki.. és így már nem lesz tovább hiányzérzete irántad.. magyarul nem tud elfelejteni.. Valahogy a feszültség forrását kéne megszüntetni, és remélhetőleg ő is ezt szeretné, és akkor működne a kapcsolat.
4/6 anonim válasza:
Esetleg te vagy a tartalék terve
Esetleg olyasmit forgat a fejében, hogy ő milyen rendes veled, mert nem szakította meg a kapcsolatot
Semmiképpen ne alapozz ilyesmire, ne várj, ha mégis összejön újra, akkor örülj, de ne azzal szúrd el az életed, hogy 1-2 évet még vársz rá, hogy hátha...
Hidd el tapasztalatból beszélek, én megtettem egy ilyen helyzetben, hogy vártam és vártam... Marha voltam
5/6 anonim válasza:
Nem úgy van hogy egyik napról a másikra nem ír ha már hosszabb idő eltelt és még mindig beszéltek akkor lehet hogy még mindig szeret és nem bírja ki hogy ne írjon neked.
6/6 anonim válasza:
ne remenykedj, csak a lelkiismeretet nyugtatja, hogy "torodik" meg veled par ingyenes fb-uzenet erejeig.
sajnalom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!