Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasi haverral együtt aludni -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi haverral együtt aludni - megcsalás?

Figyelt kérdés
Hogy vélekedtek a dologról?
2017. jan. 9. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, de sajnos vagy nem, nálam szakításhoz vezetne. Nem tartom normálisnak, hacsak nem valami vészhelyzetről lenne szó. Természetesen én se aludnék semmilyen ellenkező nemű ismerősömnél, vica versa.
2017. jan. 9. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, de túl nagy a kísértés.

Nekem nem férne bele. Egyik oldalról sem.

Persze nem mindegy, hogy 3 méter széles ágyon alszotok másokkal körülvéve egy buli után, vagy egy 1 személyes ágyon édes kettesben.

2017. jan. 9. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem megcsalás ha nem történt semmi de én a helyedben a pasidnsk egy mukkot sem szólnék !Esetleg az az elfogadott hogy ha a neked nem lett volna hol aludnod és nem volt màs vàlasztàsod de nem egy àgyban hanem pl nappaliban vagy egy màsik szobàban!
2017. jan. 9. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a pasid! :/
2017. jan. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!