Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit gondolnátok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok arról, ha egy olyan pasi flörtöl veletek, akinek van mennyasszonya?

Figyelt kérdés
Az edzőteremben mindig néz egy srác, kifejezetten keresi a jelenlétem...úgy vettem észre. Egyszerűen mindig átsétál a terem másik végébe, csak azért, hogy megnézzen, aztán visszamegy a túloldalra.Egy ideig flörtöltem vele, mosolyogtam is vissza rá, amikor ezt tette, DE amint megtudtam valakitől, hogy mennyasszonya van, egyből ignoráltam és azóta már nem mosolygok, de időnként rá-rá pillantok még kíváncsiságból.Viszont még mindig azt látom, hogy bár emiatt lankadt mostanában az érdeklődése, már ő sem mosolyog, de amikor teheti mindig pásztáz a szemével. 26 éves, kb másfél éve jár jegyben a barátnőjével. Nem tudom, titeket nem zavarna a dolog? Fel nem foghatom, ha valaki jegyben jár, hogyan képes más nővel flörtölni vagy bármit? Mondjuk én már azon is fennakadok, hogy minek ilyen hosszú időt jegyben járni?! Nem tudom, Ti mit gondoltok általában erről a témakörről és a szituációról?

2017. jan. 13. 10:19
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
18. Azért mert manapság ez a laza erkölcs megy, az még nem azt jelenti, hogy ez lenne a normális. Nem megcsalás miatt váltam el a férjemtől. Visszaköltözött Brazíliába családi okokból és én nem akartam ott élni. Rio de Janeiro nem álmaim netovábbja.
2017. jan. 13. 14:07
 22/37 anonim ***** válasza:
94%

Most vagy en vagyok tul fiatal (22) de egy felnott no mint a kerdezo mit foglalkozik ezzel annyit?

Nekem szemely szerint az jon le hogy a kerdezo mar mindent belelat ebbe es kb csak szeretne hogy igy legyen hogy velw kikezdett a pasi kozbem sehol semmi :D

2017. jan. 13. 14:10
 23/37 A kérdező kommentje:
22. igen valóban túl fiatal vagy.. mert baromira nem erről beszélünk a többiekkel, hanem a flört határairól. Próbáld értelmezni a leírtakat.
2017. jan. 13. 14:16
 24/37 anonim ***** válasza:
91%

Ertem en hogy mirol szol a kerdes "kedves" kerdezo nincs szukseg lekezelo stilusra:)

Mindenkinek mas fer bele a hataraiba. A baratom haverjaival en is szoktam viccelodni igy-ugy es ha olyan felfogasuk lenne mint neked akkor verig sertodnenek. De en megtalaltam azt az eletembe akinek hasonlo a gondolkozasmodja az enyemhez igy ebbol nincs felesleges vita.

Valoszinu a lany is ilyen "lazabb" felfogasu mint a volegenye.

Csak tudod az a fura hogy te masoknak mutogatod a kepeiket meg masokkal elemezgted oket pedig nem is ismered egyikuk eletvitelet sem :) a 22eves voltam ;)

2017. jan. 13. 14:28
 25/37 anonim ***** válasza:
90%
pff lehet, hogy valaki elmondta a csávónak, hogy neked milyen is a mentalitásod valójában és azért hagyta abba a 'flörtöt' nem azért mert te ignoráltad...
2017. jan. 13. 14:28
 26/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem manapság van ilyen "laza erkölcs", ez azóta így van, amióta világ a világ. Én értem, hogy neked az nem fér bele, hogy valaki rád mosolyog, de te is mosolyogtál rá a konditeremben...másrészt tényleg nagyon különbözőek vagyunk: otthagyod a férjed, csak mert Rio De Janeiroban szeretett volna élni veled??:)) szerintem lehet, hogy fogtál egy brazil férjet még fiatalon, és visszamenekült előled brazíliába, nem lehet? :D (jó, bocs, ez szemétség volt, tudom, csak te önmagadban egy karikatúra vagy ezzel a vaskalapos hozzáállással)
2017. jan. 13. 14:34
 27/37 anonim ***** válasza:

Imádom ezt a 3 képről megmondom, hogy boldog-e az illető, vagy sem.... mindenki annyira fene okos, ha mások életéről van szó.

Kérdező: Nem oké, hogy bámul, mosolyog rád, miközben ott a menyasszony. De most hogy ezt megállapítottuk, szerintem tovább is lendülhetsz ezen.

2017. jan. 13. 14:46
 28/37 A kérdező kommentje:
26. te pedig szánalmas :) menj egyszer végig egyedül rio de janeiro-n, sem mobiltelefonod, sem más értéked nem marad :)) és végig fogják nézni, ahogy kirabolnak, mert ott ez mindennapos :) ha szerencséd van, nem kapsz kést és golyót. :) ott egy külföldi nő nem igazán élhet szabadon... de tudjuk te már voltál ott és nagyon okos vagy :) szeretett a férjem és én is őt és egyáltalán nem volt tervben hogy valaha is vissza kell mennie bizonytalan időre.. de te természetesen belelátsz a kapcsokatunkba.... khm.. na ez a szánalmas inkább!! inkább te vagy az!
2017. jan. 13. 14:52
 29/37 A kérdező kommentje:
26.Amúgy látszik az egész stílusodból, hogy óvodás vagy és kifejezetten rosszindulatú és gyerekes.... A nőtől te nagyon távol állsz még.....
2017. jan. 13. 14:55
 30/37 A kérdező kommentje:
És fogalmakkal sem vagy tisztában te igazi HP... a konzervatív hozzáállás és hűség fogalma nem egyenesen arányos a vaskalapossal. A férjem ugyanazt az értékrendszert vallotta, mint én...Nem véletlen házasodtunk össze... Nem a r.iba..nc vagyok megyek veled tipusú hozzáállást szponzorálta, mint amit te vallasz... Ha neked belefér, hogy a pasid flörtöljön melletted, akkor azt kívánom, hogy jó sokszor tegye meg és még tovább is jusson! :D Ámen! :D
2017. jan. 13. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!