Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal, vagy a félelem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, vagy a félelem miatt képzelődöm?

Figyelt kérdés

A párommal huszonévesek vagyunk, távkapcsolatban élünk. Tavaly volt egy összezördülés harmadik fél miatt. Egy másik lánnyal ismerkedett a hátam mögött,rosszul esett, elég rosszul reagáltam, választás elé állítottam, és végül engem választott. Újrakezdtünk mindent, és egy ideig újra boldog voltam, de most mindenhol a jeleket látom, hogy talán nem szakította meg a kapcsolatot azzal a lánnyal.

Új díjcsomagban van, bizonyos számokat ingyen hívhat, de engem nem hív fel. Egyre kevesebbet mondja, hogy szeret. Óvszerrel védekeztünk, de két hónapja nem szeretkeztünk, mert belém akar élvezni. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg azért nem fekszik le velem, mert ennyire akar óvszer nélkül élvezni, vagy ez csak kifogás, mert mást kíván.

Mit gondoltok erről? Én látok rémeket, vagy van okom az aggodalomra?

2017. jan. 4. 13:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hogy derült ki? :( Sajnálom.
2017. jan. 5. 09:48
 32/35 anonim ***** válasza:
Hat, azt nem mondom, hogy meglepodtem. Hogyan derult ki megis?
2017. jan. 5. 09:56
 33/35 A kérdező kommentje:
Bejelentkezve maradt facebookon.
2017. jan. 5. 10:47
 34/35 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a fenébe !Ha akar feküdjön le màssal de ne téged szenvedtessen ennek igy semmi értelme sincs!Sztem is csal csak nincs gerince megmondani hogy màr nem úgy érez ahogy eddig !
2017. jan. 5. 22:08
 35/35 A kérdező kommentje:

Kiderült, hogy csal nem is eggyel. Tegnap lett vége.

Köszönöm mindenkinek,és kívánom sose kerüljetek ilyen helyzetbe!

2017. jan. 6. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!