Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal, vagy a félelem miatt képzelődöm?
A párommal huszonévesek vagyunk, távkapcsolatban élünk. Tavaly volt egy összezördülés harmadik fél miatt. Egy másik lánnyal ismerkedett a hátam mögött,rosszul esett, elég rosszul reagáltam, választás elé állítottam, és végül engem választott. Újrakezdtünk mindent, és egy ideig újra boldog voltam, de most mindenhol a jeleket látom, hogy talán nem szakította meg a kapcsolatot azzal a lánnyal.
Új díjcsomagban van, bizonyos számokat ingyen hívhat, de engem nem hív fel. Egyre kevesebbet mondja, hogy szeret. Óvszerrel védekeztünk, de két hónapja nem szeretkeztünk, mert belém akar élvezni. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg azért nem fekszik le velem, mert ennyire akar óvszer nélkül élvezni, vagy ez csak kifogás, mert mást kíván.
Mit gondoltok erről? Én látok rémeket, vagy van okom az aggodalomra?
Bocs, de ezt nem értem. A kapcsolat sz.ar, akár megcsal, akár nem. Miért kell bizonyosság is a megcsalásra, ha egyszer te is látod, hogy itt kell a végére pontot tenni? És ha kiderül, hogy nem csal meg, csak már téged nem kíván, akkor maradsz még vele, mert de jó, nem csalt meg?
Vagy papíron igazolni kell valami hivatalos szerv felé, hogy jogos volt a szakítás, és meg kell indokolni?
Tedd ki ezt a pasit, aztán kész. Tanulj az esetből, és legközelebb ne távkapcsolatba ölj ennyi energiát, mert úgyse lesz belőle semmi.
Útólsóval azért nem értek teljesen egyet. Apám 61 éves létére 4 éve van boldog távkapcsolatban egy nővel.
Ha egy felnőtt embernek működik 120 km távolságból, akkor egy fiatalabbnak is működhet.
"Na ilyet nem mond egy pasi, már csak azért se, mert egészséges ember nem bírja ki sokáig, hisz még gumival is sokkal jobb, mint otthon magának kézzel..."
Ez mondjuk ebben a formában nem igaz, ne általánosíts.
"mikozben a hapekod vigan farkal minimum egy csajt es szarik a fejedre"
bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!