Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal, vagy a félelem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, vagy a félelem miatt képzelődöm?

Figyelt kérdés

A párommal huszonévesek vagyunk, távkapcsolatban élünk. Tavaly volt egy összezördülés harmadik fél miatt. Egy másik lánnyal ismerkedett a hátam mögött,rosszul esett, elég rosszul reagáltam, választás elé állítottam, és végül engem választott. Újrakezdtünk mindent, és egy ideig újra boldog voltam, de most mindenhol a jeleket látom, hogy talán nem szakította meg a kapcsolatot azzal a lánnyal.

Új díjcsomagban van, bizonyos számokat ingyen hívhat, de engem nem hív fel. Egyre kevesebbet mondja, hogy szeret. Óvszerrel védekeztünk, de két hónapja nem szeretkeztünk, mert belém akar élvezni. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg azért nem fekszik le velem, mert ennyire akar óvszer nélkül élvezni, vagy ez csak kifogás, mert mást kíván.

Mit gondoltok erről? Én látok rémeket, vagy van okom az aggodalomra?

2017. jan. 4. 13:59
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez gyanús...

A másik lány meg gyógyszert szed, mehet bele a cucc... :(

2017. jan. 4. 14:10
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már csal téged. Nem akarlak megbántani, de gondolom a másik nővel csinálhatja óvszer nélkül, tuti, hogy megszokta, jobban is élvezi, ezért téged is rá akar venni óvszer nélkül.

Ha már nem mondogatja neked, hogy szeretne (persze, nem a szeretlek szó fogja bizonyítani, hogy valóban szeret e, hanem, az, hogy viselkedik veled).

Szerintem nagyon csúnyán kihasznál téged, úgy van még vele, hogy ameddig lehet, még megdug párszor.

2017. jan. 4. 14:10
 3/35 A kérdező kommentje:
A dologhoz hozzátartozik, hogy volt egy barátom aki nagyon csúnyán átejtett. Két évig voltunk együtt, és a második évfordulónkon tudtam meg, hogy két héttel azelőtt eljegyzett egy másik lányt. Emiatt vagyok alapvetően bizalmatlan másokkal szemben.
2017. jan. 4. 14:12
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem dobd ki a fenébe.

Eleve mi az, hogy "beléd akar élvezni"?! Most akkor ő gyereket szeretne tőled, vagy abba is sz.arik, ha abortuszra kell menned, csak neki ne kelljen gumit húzni? Mert azért elég nagy különbség van a kettő között.

Szerintem írj neki pár sort, hogy ez így nem megy tovább, és ne keresd többet.

Már most is tulajdonképpen egyedül vagy, gyakorlatilag nem vesztesz semmit.

2017. jan. 4. 14:14
 5/35 anonim ***** válasza:
47%

Ahogy mondtam, és sajnálom, hogy ezt kell mondanom: de az a hapsi már csal téged elég régóta. Fix, hogy a csajjal anélkül űzheti az ipart és valljuk be, anélkül sokkal jobb is. Ezért már veled is azért akarja anélkül.

Gondolom azért nem dob ki, mert nem fix a dolog, gondolom nincs ott állandóan, hogy csak azzal legyen együtt.

2017. jan. 4. 14:15
 6/35 A kérdező kommentje:
Hogyan deríthetném ki, hogy tényleg megcsal, vagy én szorulok dilidokira?
2017. jan. 4. 14:15
 7/35 anonim ***** válasza:

Eleve táv kapcsolatban vagytok. Egy egészséges felnőtt ember vágyik a szexre. Nem vagy ott mellette, nem tudod ellenőrizgetni. Igazából nem tudsz tenni ez ellen semmit.

Ha ennyire bizalmatlan vagyok, akkor nem értem miért nem keresel a környezetedből.

Hány éves vagy? Pasid hány éves? Merre laktok egymáshoz képest?

2017. jan. 4. 14:20
 8/35 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni tőle...
2017. jan. 4. 14:21
 9/35 A kérdező kommentje:

5-ös válaszolónak: Szereti a gyerekeket, és a kapcsolatunk elején említette, hogy korán szeretne legalább egyet.

Viszont utánanézett a fogamzásgátló módszereknek, és beszélgettünk erről, mit kellene választani. Mivel a gyógyszer kiesett nyitva hagytuk a témát. Azután egy hónappal jött elő, hogy addig nincs szex amíg óvszert kell használnia.

2017. jan. 4. 14:23
 10/35 A kérdező kommentje:

21-21 évesek vagyunk.

80 km távolságra.

2017. jan. 4. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!