Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párom velem csalta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom velem csalta a feleségét, akkor engem is meg fog csalni?

Figyelt kérdés

Tőle is megkérdeztem,ő megígérte,hogy engem nem fog soha megcsalni.

29/N

2016. szept. 13. 15:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert a felesegnek ilyet nem igert.

ha valaki egyszer megteszi,megteszi maskor is.

2016. szept. 13. 15:58
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Te pedig bevetted, gratulálok. A feleségének ugyanezt ígérte mégis megtette, erre nem gondolsz? Tudod kutyából nem lesz szalonna, ha az ember gerinc nélkül születik az nem fog mágikus módon megjelenni.. Neki az a konfliktuskezelési módszere ha félremegy ahelyett h tisztességgel megoldaná a problémákat vagy szakítana, szóval pontosan ugyanezt várhatod tőle, amikor a ti kapcsolatototk is ellaposodik egy kicsit és megjelennek a problémák (ami kikerülhetetlen).
2016. szept. 13. 15:58
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd biztosra.

Az újdonság varázsa erős, de nem tart örökké.

2016. szept. 13. 15:59
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez az amit, nem is olyan rég mondtam. A nők egy vaskos része azt hiszi, ha a nős krapekja vele kúr félre, akkor elő sem fordulhat, hogy ő mellette is nyúlként rakja meg a hamvas puncikat. Kérdező, ritka hülye vagy, ne haragudj. Keress normális faszit, aki nem köpi önmagát szembe.
2016. szept. 13. 16:14
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy darabig nem fog, és ő ezt komolyan is gondolja.

De ez addig lesz így, amíg minden tökéletes és csodálatos.

Abban a percben, hogy beköszöntenek a szürke hétköznapok, ő elkönyveli, hogy a kapcsolat ellaposodott, és innentől jogos, ha ő félremegy, hisz boldogtalan. És ugye te is megérted, hogy ha ezt teszi, hiszen akkor is egyetértettél ezzel, mikor veled lépett félre.

Két éve az exférjem is megígérte a szeretőjének, hogy sosem hagyja el és nem fogja megcsalni (azt leszámítva, hogy velem is lefekszik, persze...) Ezért váltunk el.

Elvileg még együtt vannak, de a gyerekek egy szőkével látták, a kollégák egy vörössel, a csaj meg még mindig barna. Ő pedig még mindig hűséges, elvégre nem bukott még le.

2016. szept. 13. 16:16
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, téged is.

A megcsalás nem azért jön létre mert a másik szebb jobb nem tudom milyenebb, hanem mert a megcsaló "keres valamit", ki tudja mit, szokták azt is mondani hogy hajtja a vére, ez a típus majd csak idős korára higgad le, mikor már a külseje , életfeltételei miatt kénytelen.

2016. szept. 13. 16:30
 7/28 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek,hogy ha mi is eltávolodunk egymástól engem is otthogy:-(Mondjuk a feleségével tényleg nagyon eltávolodtak, mert a nő rákos volt és a kórházakat járta így hónapokig nem voltak együtt.Persze tudom,hogy velem is történhet bármi de azért kicsi a valószínüsége,hogy én is ilyen beteg legyek.
2016. szept. 13. 16:31
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez meg meg gazabb. Rakos a no,a pasi meg inkabb felrequr. Szep.
2016. szept. 13. 16:34
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Wooooow! Ez aztán a pasi!! A rákos feleségét megcsalta, mert hónapokig nem voltak együtt!!! Te is szép vagy hogy ebben részt vettél...
2016. szept. 13. 16:36
 10/28 anonim ***** válasza:
57%

Nem törvényszerű,csak valószínű.

Apám agyba-főbe csalta anyámat,aztán 45 évesen elhagyta egy fiatal nőért.Lehet az is benne van,hogy már idősödött,meg egy fiatal csajnak kellett megfelelnie,de őt nem csalta meg tudtommal,bár gondolom 60-hoz közel már nincs is annyi lehetősége.

2016. szept. 13. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!