Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom velem csalta a feleségét, akkor engem is meg fog csalni?
Tőle is megkérdeztem,ő megígérte,hogy engem nem fog soha megcsalni.
29/N
Mert a felesegnek ilyet nem igert.
ha valaki egyszer megteszi,megteszi maskor is.
Ne vedd biztosra.
Az újdonság varázsa erős, de nem tart örökké.
Egy darabig nem fog, és ő ezt komolyan is gondolja.
De ez addig lesz így, amíg minden tökéletes és csodálatos.
Abban a percben, hogy beköszöntenek a szürke hétköznapok, ő elkönyveli, hogy a kapcsolat ellaposodott, és innentől jogos, ha ő félremegy, hisz boldogtalan. És ugye te is megérted, hogy ha ezt teszi, hiszen akkor is egyetértettél ezzel, mikor veled lépett félre.
Két éve az exférjem is megígérte a szeretőjének, hogy sosem hagyja el és nem fogja megcsalni (azt leszámítva, hogy velem is lefekszik, persze...) Ezért váltunk el.
Elvileg még együtt vannak, de a gyerekek egy szőkével látták, a kollégák egy vörössel, a csaj meg még mindig barna. Ő pedig még mindig hűséges, elvégre nem bukott még le.
Igen, téged is.
A megcsalás nem azért jön létre mert a másik szebb jobb nem tudom milyenebb, hanem mert a megcsaló "keres valamit", ki tudja mit, szokták azt is mondani hogy hajtja a vére, ez a típus majd csak idős korára higgad le, mikor már a külseje , életfeltételei miatt kénytelen.
Nem törvényszerű,csak valószínű.
Apám agyba-főbe csalta anyámat,aztán 45 évesen elhagyta egy fiatal nőért.Lehet az is benne van,hogy már idősödött,meg egy fiatal csajnak kellett megfelelnie,de őt nem csalta meg tudtommal,bár gondolom 60-hoz közel már nincs is annyi lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!