Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párom velem csalta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom velem csalta a feleségét, akkor engem is meg fog csalni?

Figyelt kérdés

Tőle is megkérdeztem,ő megígérte,hogy engem nem fog soha megcsalni.

29/N

2016. szept. 13. 15:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23%
Én is ismertem ilyet, megcsalta a feleségét, otthagyta a gyerekeit egy fiatalabb csaj miatt. Na én még fiatalabb vagyok, mint a mostani csaja. Ki tudja hány nővel csalta meg az új barátnőt, köztük velem is.Egyszer mindenki megkapja, amit megérdemel.:)
2016. szept. 13. 18:59
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ugye ez valami kamu, hogy a rákos, beteg feleségét csalta meg, te pedig lefeküdtél valakivel, akinek ilyen nagy bajban volt a felesége.

A válasz pedig igen. A sz.r ember sz.r ember marad. Ezek szerint ha Te is beteg leszel, vagy valami miatt (terhesség) kevésbé kívánatos, vagy mondjuk valami munka miatt átmenetileg külföldön leszel, akkor téged is meg fog csalni. Felnőtt emberek nem nagyon változnak, az a helyzet, dehát nem foglak sajnálni, mert te mentél bele ebbe.

2016. szept. 13. 20:47
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
És ezt miért tőlünk kérdezed? Az esetetek rá a válasz. Jó reggelt!!!
2016. szept. 14. 00:25
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Kutyåbôl nem lesz szalonna.Ha jönnek a szürke hėtköznapok, problėmåk, ugyanez lesz rå a megoldåsa.Fėlremegy.
2016. szept. 15. 07:22
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

21 "Egyszer mindenki megkapja, amit megérdemel.:)"

akkor te is, nem gondolod...:)elvégre te is csaltál...

Milyen pasi ez,hogy mindig fiatalabbakkal csal?

Nyúgi, majd tőled is talál akkor MÉG fiatalabbat...

2016. szept. 15. 07:38
 26/28 anonim ***** válasza:
Én olyannal nem kezdek, aki megcsalós.Attól, hogy sok itt a buta lányka, aki várja, hogy a másik kilépjen a kapcsolatból...Én nem az vagyok. Szórakoztam egyet, ennyi.:)
2016. szept. 15. 21:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Aztaaa azt hittem ilyen nincs

Ennyire hulye no nem letezik de megis

Az a szomoru a pinacoladat latja egyetlen erteknek tehat ha az beteg lesz keres masikat ennyi

2016. szept. 15. 21:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Az meg egy masik kerdes milyen undorito no az aki tudja feleseg eleteert kuzd o meg terpeszel a ferjenek hanyas komolyan ocska no lehetsz ha ilyenre vetemedsz felszemu santa buta gyagyas es erkolcsi moslek.
2016. szept. 15. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!