Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom velem csalta a feleségét, akkor engem is meg fog csalni?
Tőle is megkérdeztem,ő megígérte,hogy engem nem fog soha megcsalni.
29/N
Az ürge is szemét de te is kérdező!
Basszus egy rákos,beteg embert megcsalni...ehhez kell ám vastag bőr a pofán! (Kemoterápia utan amikor elni nincs az embernek ereje ő akkor is marqdjon szexistennő meg minden...szánalmas nehany ember. Semmi empátia)
Szinte 100%,hogy teged is megcsal/meg fog csalni.
Az igazság az,hogy meg is erdemelned.
Nem szoktam ilyet mondani, de megérdemelnéd, hogy te is átéld,hogy megcsalnak, mint a feleség!
Aki írta,hogy az apjának már nemigen volt 60 év körül kivel csalnia,hát lehet,hogy már téged se csal meg, de csak azért, már nem lesz jelentkező, bár kitudja...
Nem szép dolog a megcsalás, főleg nem terhes,vagy beteg feleséget...
Gondolom, elválni nem akart, meg kivárni se még özvegy lesz, hát gyönyörű...
Keress magadnak valamilyen személyiség fejlesztő tréninget.
Hidd el jobban jársz vele mint evvel a pasival.
Mi van ha babát vársz és nem fog menni a szex?
Aki egyszer megtette,abban megszunt az az erkolcsi gat, ami megakadalyozna h megint megtegye.A no szemelye mindegy.
Te meg szegyelld magad egy eleten at h kepes voltal rakos no ferjevel krni,ameddig szerencsetlen az eleteert kuzdott.Ilyen gerinctelen embert lekopni kell nem leopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!