Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párom velem csalta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom velem csalta a feleségét, akkor engem is meg fog csalni?

Figyelt kérdés

Tőle is megkérdeztem,ő megígérte,hogy engem nem fog soha megcsalni.

29/N

2016. szept. 13. 15:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb bajban hagyta cserben a feleségét. Még ha nem is szerette már akkor is egy FÉRFI kiáll a társa mellett. Az ilyen nem is ember.
2016. szept. 13. 16:51
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Az komoly,hogy rákosan elhagyta,meg még hibáztatja is,hogy nem törődött vele.Remélem a feleség azért elnézést kért,hogy a férje pátyolgatása helyett a kemoterápiára ment :/ egy ilyen embert le se köpnék,nemhogy ágyba bújjak vele...
2016. szept. 13. 16:54
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: azért próbálj meg az egészségedre nagyon oda figyelni,nehogy te is le legyél pattintva ha ne adj ég megbetegszel.A lábadat meg mindig szét tedd mindegy mi van ,és akkor talán nem lesz gond...
2016. szept. 13. 17:02
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ürge is szemét de te is kérdező!

Basszus egy rákos,beteg embert megcsalni...ehhez kell ám vastag bőr a pofán! (Kemoterápia utan amikor elni nincs az embernek ereje ő akkor is marqdjon szexistennő meg minden...szánalmas nehany ember. Semmi empátia)

Szinte 100%,hogy teged is megcsal/meg fog csalni.

Az igazság az,hogy meg is erdemelned.

2016. szept. 13. 17:11
 15/28 anonim ***** válasza:
*maradjon
2016. szept. 13. 17:12
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam ilyet mondani, de megérdemelnéd, hogy te is átéld,hogy megcsalnak, mint a feleség!

Aki írta,hogy az apjának már nemigen volt 60 év körül kivel csalnia,hát lehet,hogy már téged se csal meg, de csak azért, már nem lesz jelentkező, bár kitudja...

Nem szép dolog a megcsalás, főleg nem terhes,vagy beteg feleséget...

Gondolom, elválni nem akart, meg kivárni se még özvegy lesz, hát gyönyörű...

2016. szept. 13. 17:21
 17/28 Bence_ ***** válasza:
100%

Keress magadnak valamilyen személyiség fejlesztő tréninget.

Hidd el jobban jársz vele mint evvel a pasival.

Mi van ha babát vársz és nem fog menni a szex?

2016. szept. 13. 17:27
 18/28 anonim ***** válasza:
12%
Én úgy látom egyedül maradok a véleményemmel. Ha a férj szerelmes és minden téren bejön neki a felesége, akkor nem csalja meg. Vagyis ha téged szeret, akkor nem fog megcsalni. Viszont ha bekövetkezik valami testi vagy lelki változás és a szerelem már nincs meg, akkor sajnos előfordul. Nekem ha olyannal volt kapcsolatom, aki tetszett és kívántam, akkor eszembe se jutott, hogy félre keféljek. De persze ez mind a saját nézőpontom. 36F
2016. szept. 13. 17:32
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Esélyed bőven megvan rá.Egy ilyen emberben megbízni nem egy életbiztosítás.Talán 70 éves korában már nem lesz képes csalásra, na de Kevésbé tartom valószínűnek, hogy akkor még veled lesz.
2016. szept. 13. 17:35
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyszer megtette,abban megszunt az az erkolcsi gat, ami megakadalyozna h megint megtegye.A no szemelye mindegy.

Te meg szegyelld magad egy eleten at h kepes voltal rakos no ferjevel krni,ameddig szerencsetlen az eleteert kuzdott.Ilyen gerinctelen embert lekopni kell nem leopni.

2016. szept. 13. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!