Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal, vagy a félelem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, vagy a félelem miatt képzelődöm?

Figyelt kérdés

A párommal huszonévesek vagyunk, távkapcsolatban élünk. Tavaly volt egy összezördülés harmadik fél miatt. Egy másik lánnyal ismerkedett a hátam mögött,rosszul esett, elég rosszul reagáltam, választás elé állítottam, és végül engem választott. Újrakezdtünk mindent, és egy ideig újra boldog voltam, de most mindenhol a jeleket látom, hogy talán nem szakította meg a kapcsolatot azzal a lánnyal.

Új díjcsomagban van, bizonyos számokat ingyen hívhat, de engem nem hív fel. Egyre kevesebbet mondja, hogy szeret. Óvszerrel védekeztünk, de két hónapja nem szeretkeztünk, mert belém akar élvezni. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg azért nem fekszik le velem, mert ennyire akar óvszer nélkül élvezni, vagy ez csak kifogás, mert mást kíván.

Mit gondoltok erről? Én látok rémeket, vagy van okom az aggodalomra?

2017. jan. 4. 13:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Válaszolsz a kérdésre, hogy hány évesek vagytok és mennyire laktok egymáshoz képest?
2017. jan. 4. 14:24
 12/35 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem láttam hogy írtad :D
2017. jan. 4. 14:25
 13/35 anonim ***** válasza:
Mondjuk 80 km nem távolság. Bár nekem az lenne. De nem is baj. Az a baj, ha előtte is ismerkedett csajokkal, akkor az ilyen úgy sem változik meg. Ezt be kell látnod.
2017. jan. 4. 14:26
 14/35 A kérdező kommentje:

Olyan gyorsan jönnek a válaszok, hogy én nem tudok olyan gyorsan válaszolni...

Köszönöm mindenkinek!

2017. jan. 4. 14:27
 15/35 A kérdező kommentje:
Egy lányról tudok csak. Előttem egy hosszú, egy rövidebb kapcsolata volt.
2017. jan. 4. 14:28
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat mar eleve egy nagy kalap szar, megcsalas ide vagy oda. Nem szorulsz dilidokira, csak vegtelenul naivan ostoba vagy, amit a hapek ki is hasznal. Tavkapcsolatban vagytok, es meg ugysincs szex amikor vegre egyutt vagytok? Teged tenyleg ennyire konnyu atcseszni a palankon?
2017. jan. 4. 14:31
 17/35 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki.
2017. jan. 4. 14:36
 18/35 anonim ***** válasza:
81%
"addig nincs szex, amég gumi kell" Na ilyet nem mond egy pasi, már csak azért se, mert egészséges ember nem bírja ki sokáig, hisz még gumival is sokkal jobb, mint otthon magának kézzel...
2017. jan. 4. 14:40
 19/35 anonim ***** válasza:
71%
Hat, akkor ideje felnyitnod a szemedet, es nem labtorlokent tengetni a napjaidat arra varva, hogy a draga hapekod vegre hajlando legyen beled is beled elvezni...
2017. jan. 4. 14:46
 20/35 A kérdező kommentje:
Ő jobban bírja szex nélkül, mint én.
2017. jan. 4. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!