Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hülyének néz, de sajnálom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének néz, de sajnálom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az exemmel 2 évig voltam együtt. Azt hittem minden rendben, de 2 év után közölte, hogy Ő ezt nem bírja. Sokat dolgozom, mert főállás mellett egy vállalkozást is vezetek. Monda, hogy megismerkedett valakivel. Meglepett a dolog, hiszen azt hittem, hogy elfogadta már akkor amikor megismerkedtünk.

Szóval bejelentette, hogy vége. Nem is problémázott sokat, 1 héten belül elköltözött az új pasijához.

Fél évig semmit nem tudtam róla, csak pletykák voltak. Ezelőtt 2 héttel újra megkeresett és újra akarja kezdeni. Megbánta, nagyon sajnálja, és hasonló szövegeket nyomott.

Az igazságot persze tudom. (A másik pasi mellett nem volt olyan "anyagi háttér", mint amit nálam megszokott")

Tudom róla, hogy szereti a luxust. Nekem ez teljesen megfelelt, hogy megteremtem neki, hiszen nekem is van hibám(munkamániás vagyok..)

Persze nem fogok megbocsátani neki, mert egyszer volt Budán kutyavásár, hogy olyan pasija volt aki megadott neki mindent... de mégis sajnálom..

Már egyáltalán nem az a Nő aki mellettem volt. Látszik, hogy eléggé leadta a másik mellett.

Ti mit tennétek? Segítenétek neki egyenesbe jönni? Vagy figyelmen kívül hagynátok?

2016. dec. 21. 07:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Utóbbi, mondom ezt úgy, hogy nő vagyok.

TE is tisztán látod a helyzetet, hogy nem a szerelem miatt menne hozzád vissza, csak a kényelem vonzza. És azt is bebizonyította, hogy nem hűséges típus.

Felnőtt ember, hozott egy döntést, és vállalja a következményeit. Így járt, oldja meg az életét! Nem vagy köteles érte felelősséget vállalni élete végégi!

Viszont ha most elkezded pátyolgatni, akkor sose áll a saját lábára, mindig tőled fogja várni, hogy oldd meg a gondjait, és po.fátlan módon ki fog használni!

Nyugodtan sajnálgasd egy kicsit, csendben és titokban, hogy ne tudja, és ennyi. Egyébként meg keressen magának más balekot!

2016. dec. 21. 07:18
 2/16 anonim ***** válasza:
8%
mindenkinek vannak hibái.... Most úgy kéne fogalmaznom, hogy úgy érezd te találtad ki:) Szerintem támogasd valamennyire. Picivel, néha stb. Aztán majd látod mi lesz
2016. dec. 21. 07:19
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem tartozol érte felelősséggel. Életed része volt, tehát nem kell, úgy tenned mintha nem is létezne, és ha ennyire sajnálod, akkor segíts neki, de NE PÉNZEL, hanem tanácsokkal, ötletekkel. Felnőtt ember, meg kell tanulnia nem másoktól függeni.

Én ennyit tennék. Ellátnám egy két tanáccsal, aztán mehet.

2016. dec. 21. 07:34
 4/16 Szergej55 ***** válasza:
100%
Elhajtanám a halálba, miután elmúlt nála a rózsaszín köd, csak visszajönne melegedni. Az ő élete, az ő elhibázott döntése volt, feleljen is érte.
2016. dec. 21. 09:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd figyelmen kívűl.. nem érdemel meg téged:)
2016. dec. 21. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem csinálnék, hozza se szólnék.
2016. dec. 21. 11:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyagiakkal semmi képp nem segítenék neki és nem is sajnálnám. Ő mennyire sajnált téged amikor elhagyott egy másik pasiért?

Nem békülnék ki a helyedbe és nem támogatnám anyagilag sem.

Az ilyen nőktől simán ki tellik hogy szexel valahogy vissza édesgeti magát hozzád csak hogy meg legyen a luxus ( ismertem ilyen lányt ). A pasi teljesen el ájult tőle mert persze ő még táplált érzelmeket. Szóval vigyáznék a helyedbe.

2016. dec. 21. 12:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem támogatnám anyagilag. Maximum tanácsot adnék! Vagy ezek után azt sem!

Ha olyan körülményeket akar magának,akkor teremtse meg magának!

Én sem arra várok,hogy egy férfi biztositson majd nekem anyagi jólétet,luxust, hanem a saját lábamon fogok megállni,és nem fogok elégedetlenkedni, másokat kihasználni..

19L

2016. dec. 21. 12:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd mg neki, hogy ez a hajó elment, legközelebb előbb gondolkodjon és utána cselekedjen.
2016. dec. 21. 12:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogadd vissza, ez a hajó elment.
2016. dec. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!