Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kerüli a témát, direkt hülyének tetteti magát? (beszélgetést mellékelek)
Szóval két három napja hányingerem van néha, nem próbálkozunk babával, megszakítással védekezünk, én már nagyon szeretném ha lenne gyerekünk, de ő meg nem... Emiatt már volt egy szakításunk, ekkor azt mondta, hogy oké majd lehet gyerek. Erre van egy ilyen beszélgetés (chat-en)
Ő: na jó :) mitől van neked mindig hányingered?
ÉN: most azért mert sokat ettem 😀
illetve édeset
Ő: ühüm
Én: hát nem mentél el a közelben, vagy szeretnéd ha egy baba lenne a hasamban?
ő: nem
én: hát miért?
ő: nem mentem bele
éhes vagyok
van még kolbász is
meg tarja
Én: :(
Ő: mi baj?
Én: hát hogy nem szeretnéd hogy baba legyen
ő: miből gondolod?
én: mert ezt mondtad te
ő: ja
rosszul olvastam azt a mondatodat
amúgy mit jelent?
én: melyik?
ő: hogy elmentem a közelben
én: hogy ez mit jelent?
ő: igen
na jó
szerintem hagyjuk ezt 🙂
éhes vagyok
Ennyi... úgy érzem kezdi megint ugyanazt csinálni mint a szakításuk előtt, hogy tereli a dolgokat, hogy még véletlenül se kelljen válaszolni rá, hogy legyen-e gyerek vagy sem...
Nem akar gyereket. Ebben mit nem ertessz? Alapból nagyon gaz, ha egy no igy érdeklődik ebben a témában.
Ha akarna gyereket, nem szakított volna veled emiatt mar egyszer, meg amugy is...
" megadja, amire vágyom"....
O nem vágyik ra? Csak te?... Szted ez igy oke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!