Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kerüli a témát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kerüli a témát, direkt hülyének tetteti magát? (beszélgetést mellékelek)

Figyelt kérdés

Szóval két három napja hányingerem van néha, nem próbálkozunk babával, megszakítással védekezünk, én már nagyon szeretném ha lenne gyerekünk, de ő meg nem... Emiatt már volt egy szakításunk, ekkor azt mondta, hogy oké majd lehet gyerek. Erre van egy ilyen beszélgetés (chat-en)

Ő: na jó :) mitől van neked mindig hányingered?

ÉN: most azért mert sokat ettem 😀

illetve édeset

Ő: ühüm

Én: hát nem mentél el a közelben, vagy szeretnéd ha egy baba lenne a hasamban?

ő: nem

én: hát miért?

ő: nem mentem bele

éhes vagyok

van még kolbász is

meg tarja

Én: :(

Ő: mi baj?

Én: hát hogy nem szeretnéd hogy baba legyen

ő: miből gondolod?

én: mert ezt mondtad te

ő: ja

rosszul olvastam azt a mondatodat

amúgy mit jelent?

én: melyik?

ő: hogy elmentem a közelben

én: hogy ez mit jelent?

ő: igen

na jó

szerintem hagyjuk ezt 🙂

éhes vagyok

Ennyi... úgy érzem kezdi megint ugyanazt csinálni mint a szakításuk előtt, hogy tereli a dolgokat, hogy még véletlenül se kelljen válaszolni rá, hogy legyen-e gyerek vagy sem...

2016. nov. 28. 15:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Te egy nagyon ostoba nők vagy hallod. Adott egy érzelmi intelligenciával nemigen rendelkező, ostoba pasi, aki egyértelműem nem akar és alkalmatlan lenne arra hogy gyereke legyen, erre te addig mondogatod, még dobod is amíg meg nem ígéri hogy lesz baba....Te ostoba kretén...
2016. nov. 28. 15:50
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Azon mit nem lehet érteni, hogy nem akar gyereket, nem akar beszélni róla, nem érdekli, és max. azért jött veled újra össze, és azért, mondta azt amit hallani akarsz, mert tudja, hogy azt akarod hallani, amit mondott...? Mikor fog benned tudatosulni, amikor egy átsírt éjszaka után őt hibáztatva mész abortuszra?
2016. nov. 28. 15:51
 13/28 A kérdező kommentje:
hát én biztos nem megyek abortuszra :D és nem hinném hogy olyat ígér nekem, amit nem tart be...
2016. nov. 28. 15:52
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Volt már néhány elterelő hadműveletes emberrel dolgom, de ennyire látványosan egyik sem beszélt mellé. Van még mit csiszolnia ezen.

Egyértelműen nem akar babát, nagyon nem.

2016. nov. 28. 15:53
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
De fel.basszák az agyam az ilyen hülye p.icsák mint te....Szánalmas vagy. Neked sem való gyerek, nem hogy neki. De az ilyen gyökereknek mindig összejön.
2016. nov. 28. 15:53
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Ne fokozd kérlek...Jobb ha nem örökli senki a génjeid.
2016. nov. 28. 15:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ne szépítsünk a dolgon... annyira hülye vagy, és annyira manipulálható, hogy a pasi azt mond neked, amit csak akar, miközben te csak azt látod, hogy "babuci, babuci...". A csávó kb. az első poz. teszt láttán lépne le, és nagyjából Venezuálig meg sem állna. Milyen ígéretről beszélsz... ha azt akartad volna hallani, hogy a hó piros, vagy a te hajad a legszebb a világon, akkor ezt mondja.

Gyereket meg így ne vállalj. Hiába vagy 28 éves, agyilag még nem tartasz ott, hogy felmérd ennek a felelősségét. Ennek első jele, hogy ezzel akarnál megfogni egy hapekot, meg hogy mernél ennek a hapeknak szülni.

2016. nov. 28. 16:00
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem lépne le... Épp most költöztünk oda a szülei házába, és gyűjtünk saját házra pénzt. komolyan gondolja velem... csak utálom hogy így tereli a témát, és nem tudom, hogy tudnék valahogy dűlőre jutni végre vele. Sokat változott, mióta együtt vagyunk, és tudom, hogy el fog jutni ő is oda.
2016. nov. 28. 16:02
 19/28 anonim ***** válasza:
92%

Na pont az ilyen minősíthetetlen ***k miatt, mint a kérdező, vezetnék be baromi szigorú szabályokat a gyerekvállaláshoz, de minimum IQ és EQ tesztghet kötném.

Ne szaporodj, kérdező, mert egy ostoba tiniliba szintjén vagy és a gyerekednek garantáltan el lenne cseszve az egész élete egy ilyen anya mellett.

2016. nov. 28. 16:02
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

NEM akar gyereket.

Esze ágában nincs a gyerek, de annyira naiv vagy, nem veszed észre, hogy csak a puncid kell neki, semmi több!

Az érett férfi, aki készen áll a családalapításra ki meri mondani, hogy igen, eljött az idő, szeretnék gyereket.

Ő ezt teszi?

Nem! Áltat téged csak hogy legyen kivel dugnia.

Vak vagy ha ezt nem veszed észre!

2016. nov. 28. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!